Grape Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer Edirne 16 Mayıs 2021 #1 Solak gitar ve sağlak gitar arasında kaldım. Solağım, sağlak gitar alırsam solak gitara göre zorluk yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Solak gitar ve sağlak gitar arasında kaldım. Solağım, sağlak gitar alırsam solak gitara göre zorluk yaşar mıyım?
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 Neden solak gitar almıyorsunuz?
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 Telleri degistirmek gerekiyor. Solaksaniz solak alin.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 16 Mayıs 2021 #4 Kendi üzerimde hayal edecek olursam sağ elim pek kuvvetli sayılmaz. Ben zorlanırdım, sizde zorlanırsınız büyük ihtimalle. (KTD) Ek not: Kullanım tavsiyesi değildir. Bu mesajı yazan kişi gitar kullanmamış kendi üzerinde tahminler oluşturmuştur.
Kendi üzerimde hayal edecek olursam sağ elim pek kuvvetli sayılmaz. Ben zorlanırdım, sizde zorlanırsınız büyük ihtimalle. (KTD) Ek not: Kullanım tavsiyesi değildir. Bu mesajı yazan kişi gitar kullanmamış kendi üzerinde tahminler oluşturmuştur.
Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 16 Mayıs 2021 #5 Ben de solağım ama sağlak gitarda çok rahat ettim çünkü sol elle sağlam basabiliyorum notalara.
Grape Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer Edirne 18 Mayıs 2021 #6 Ata Kemal Özbasan dedi: Ben de solağım ama sağlak gitarda çok rahat ettim çünkü sol elle sağlam basabiliyorum notalara. Genişletmek için tıkla... Sağlak elektro gitar aldım hadi hayırlısı ValveAdalet dedi: Neden solak gitar almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Solak elektro gitarlar pahalı ve başlangıç için o kadar fazla para veremem.
Ata Kemal Özbasan dedi: Ben de solağım ama sağlak gitarda çok rahat ettim çünkü sol elle sağlam basabiliyorum notalara. Genişletmek için tıkla... Sağlak elektro gitar aldım hadi hayırlısı ValveAdalet dedi: Neden solak gitar almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Solak elektro gitarlar pahalı ve başlangıç için o kadar fazla para veremem.
Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 18 Mayıs 2021 #7 Grape dedi: Sağlak elektro gitar aldım hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.