Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #1 Buğday tenliyim. Yazları kendimi yakıyorum güzelce ama 3 ay sonra eski haline dönüyor. Ben de bunun üzerine solaryuma girmek istiyorum. Cilt kanseri falan diyorlar da ne kadar doğru? Girenleriniz varsa yardımcı olabilirler mi?
Buğday tenliyim. Yazları kendimi yakıyorum güzelce ama 3 ay sonra eski haline dönüyor. Ben de bunun üzerine solaryuma girmek istiyorum. Cilt kanseri falan diyorlar da ne kadar doğru? Girenleriniz varsa yardımcı olabilirler mi?
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 28 Temmuz 2022 #2 Deri kanseri öyküsü yok ise özel güneş koruyucu gözlük ile girebilirsiniz şahsen ben önermiyorum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.421 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #3 Doğrudur. Vücuda kasıtlı olarak UV ışınları verilmesiyle yapılan işlem kanser riskini artırabilir. Güzelliğin acısı da bu diyebiliriz.
Doğrudur. Vücuda kasıtlı olarak UV ışınları verilmesiyle yapılan işlem kanser riskini artırabilir. Güzelliğin acısı da bu diyebiliriz.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #4 Cruslan dedi: Doğrudur. Vücuda kasıtlı olarak UV ışınları verilmesiyle yapılan işlem kanser riskini artırabilir. Güzelliğin acısı da bu diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Aradığım yanıt buydu.)
Cruslan dedi: Doğrudur. Vücuda kasıtlı olarak UV ışınları verilmesiyle yapılan işlem kanser riskini artırabilir. Güzelliğin acısı da bu diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Aradığım yanıt buydu.)