Solidworks, dosyaları kopyalanarak başka bilgisayarlara taşınabilir mi?

1Mehmet_Bey

Decapat
Daha fazla  
Bizim okulda hocalardan biri korsan SolidWorks 2018 kuruyor. Ben hocayla iletişime geçtim, yarın laptopumu okula götürüp Solid kurduracağım. 2 arkadaşım daha solid istiyor fakat masaüstü pc kullandıkları için okula getiremiyorlar.

Benim laptopa solid kurulunca "C:/Program Files" dizinindeki Solidworks klasörünü kopyalayıp arkadaşıma atsam, o da bu dosyaları kendi bilgisayarında "C:/Program Files" dizinine atsa programı çalıştırabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocanızdan direk setup dosyasını isteyin.

Hocanızdan direk setup dosyasını isteyin.
Biraz çekiniyorum, setup dosyasını alınca lisans anahtarı da gerekecek. Hoca bunu bir yerde satacağımı falan düşünebilir.

bu arada ilk mesajımı moderatörler düzenlemiş, hoca korsan solid kurmuyor. Elindeki orjinal lisans ile kuruyor, onu düzeltirseniz sevinirim.

Setup dosyasını Torrent sitelerinden indirebilirsin. Lisanslı kullanmak istersen okul mail adresine lisans gönderirler zaten. Hocanız veya satıcı firmaları ararsanız yardımcı olması gerekir. Klasor kopyalamakla olmuyor maalesef. Portable sürümler var fakat verimli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…