Samet_Solidworks
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar elimde,
Bir ay önce almış olduğum.
MSI marka,
AMD Ryzen 7 4800h işlemci,
Dahili ekran kartı olarak: AMD Radeon(tm) Graphics,
Harici ekran kartı olarak: Radeon RX 5500M bulunan,
16 GB RAM,
512 GB SSD,
Windows 10 Pro 64 Bit kurulu işletim sistemi olan,
Dizüstü bilgisayarımda SolidWorks 2015 programını görüntü ayarları'dan grafik ayarlarına oradan da SolidWorks'ü yüksek performans modunda.
Yani Radeon RX 5500M ile çalıştır konumuna alınca program arayüzünde görüntü kayıpları yaşıyorum Mouse'u gezdirdikçe,
Fakat dahili ekran kartıyla çalıştırma modunda program arayüzünde bir görüntü kaybı yaşamamaktayım.
Programdan yüksek performans istediğim zaman harici ekran kartım programı kullanmama izin vermeyecektir.
Dahili ekran kartım ile küçük işler yapılabilir. Önemli olan büyük montajlarda yüksek performansla çalışabilmemdir.
Uzun lafın kısası harici ekran kartım ile programı kullanamıyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Bir ay önce almış olduğum.
MSI marka,
AMD Ryzen 7 4800h işlemci,
Dahili ekran kartı olarak: AMD Radeon(tm) Graphics,
Harici ekran kartı olarak: Radeon RX 5500M bulunan,
16 GB RAM,
512 GB SSD,
Windows 10 Pro 64 Bit kurulu işletim sistemi olan,
Dizüstü bilgisayarımda SolidWorks 2015 programını görüntü ayarları'dan grafik ayarlarına oradan da SolidWorks'ü yüksek performans modunda.
Yani Radeon RX 5500M ile çalıştır konumuna alınca program arayüzünde görüntü kayıpları yaşıyorum Mouse'u gezdirdikçe,
Fakat dahili ekran kartıyla çalıştırma modunda program arayüzünde bir görüntü kaybı yaşamamaktayım.
Programdan yüksek performans istediğim zaman harici ekran kartım programı kullanmama izin vermeyecektir.
Dahili ekran kartım ile küçük işler yapılabilir. Önemli olan büyük montajlarda yüksek performansla çalışabilmemdir.
Uzun lafın kısası harici ekran kartım ile programı kullanamıyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.