SolidWorks için laptop önerisi

mami.45

Hectopat
Daha fazla  
SolidWorks programını rahat çalıştırabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var arkadaşım Apple bilgisayarlarda çalışmıyor vb. şeyler söyledi ve kullanması da çok zor dedi. Bende ekran kartlı modellere baktım ama hepsinin bir problemi olduğunu öğrendim bütçem çok kısıtlı 25-35k arası bir bütçem var. Oyun falan oynamayı düşünmüyorum sadece üniversite dersleri film vs için lazım. Her öneriye açığım.

Bu bütçe aralığında 3050 ekran kartına sahip ortalama bir laptop almanız yeterli olur. Şayet ben iş yerinde i7 1050Tİ lı bir 7 yıllık HP Omen kullanıyorum. Solid 2025 de sorun yaşatmıyor.

SolidWorks Cross-Platform bir program değil dolayısıyla Mac ve Linux'de çalışmaz. Sadece Windows destekliyor. Arkadaşın söylediği gibi 3050 ekran kartı ve üstü olan sistemler işinizi rahatlıkla görür. Render falan alacaksanız daha üst seviye bir şey gerekebilir ama okul seviyesinde kalacaksa 3050 3060 seviyeleri işinizi her türlü görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…