SolidWorks için Sistem Toplama

MSI Anakart
621
Intel İşlemci
747
Asus Ekran Kartı
852
Seagate Hard Disk
179
Gskill Bellek
306
Silverston Kasa
287
Toplam 2992TL Kargo fiyatları hariç.

İleride bütçe olursa 200tl civarı bir SSD alırsın.
Abi, sistem çok güzel olmuş da benim monitörü de taşımam gerekiyor. Bende toplama PC çok isterim ama bana tam taşınabilecek bi' bilgisayar lazım. Yani evde internet yok. Benim de bilgisayarı iş yerine getir-götür yapmam lazım.

Hocam sistem gayet güzel olmuş HDD yerine 240 SSD alınabilir. Arkadaşa hız lazım çünkü. Boş alana çok fazla ihtiyacı çok fazla yok sanırım.
Hız lazım da programları kurmak için de yer lazım. Yeterse SSD, yetmezse HDD alır

Laptop önermiyorum bu tür programlarda. Param çok dersen 2/3 sene sonra tekrar alırım dersen önereyim.

Hız lazım da programları kurmak için de yer lazım. Yeterse SSD, yetmezse HDD alır

Laptop önermiyorum bu tür programlarda. Param çok dersen 2/3 sene sonra tekrar alırım dersen önereyim.
Abi, keyfimden laptop almıyorum ki [emoji20] . Laptop tek seçeneğim. Mini-ITX düşünmüştüm ama monitor sorun. Güzel bi' laptop önerirsen sevinirim. Bu yüzden hangisini önerirsiniz:
Bu ikisi arasıda kaldım:
Abra A5 V7.1 15.6" Oyun Bilgisayarı : 4GB GTX 960 + 8GB DDR3L + 15.6"
Abra A7 V5.4 17.3" Gaming Laptop : 4GB GTX 950 + 16 GB DDR4L + 17.3"
Bi' de demin linkini attığım DELL var ama ürün yorumlarına baktığımda ışık sızması oluyormuş.
A5' de 16 GB RAM için zorlarım. Ama DDR3L.
Bi' de çok yere ihtiyacım yok. Bu yüzden HDD yerine SSD tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…