Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 29 Temmuz 2021 #1 Bu çizdiğim kısmı nasıl katmanlayabilirim?
ALFAİS Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 19 29 Temmuz 2021 #2 Eksürüt ile olmuyor mu hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 29 Temmuz 2021 #3 ALFAİS dedi: Eksürüt ile olmuyor mu hocam. Genişletmek için tıkla... Ekstrüzyon ile yapamadım. Artı 0 Eksi
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 29 Temmuz 2021 #4 Delusion dedi: Ekstrüzyon ile yapamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi çizgileri ölçülendirin siyaha çevirdikten sonra deneyin ekstrüzyonu. Artı 0 Eksi
Delusion dedi: Ekstrüzyon ile yapamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi çizgileri ölçülendirin siyaha çevirdikten sonra deneyin ekstrüzyonu.
KS KS Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 29 Temmuz 2021 #5 Nan0TecH dedi: Hocam mavi çizgileri ölçülendirin siyaha çevirdikten sonra deneyin ekstrüzyonu. Genişletmek için tıkla... Şuan ne yapmam gerekiyor? Hata veriyor sürekli. Artı 0 Eksi
Nan0TecH dedi: Hocam mavi çizgileri ölçülendirin siyaha çevirdikten sonra deneyin ekstrüzyonu. Genişletmek için tıkla... Şuan ne yapmam gerekiyor? Hata veriyor sürekli.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 29 Temmuz 2021 #6 Delusion dedi: Şu an ne yapmam gerekiyor? Hata veriyor sürekli. Eki Görüntüle 1122346 Genişletmek için tıkla... Ekstrüzyon ile deneyin o parametreden çıkın. Line ile çizdiğiniz çizgiler birleşmiş olması lazım açık line çizgisi varsa katı yapamazsınız. Artı 0 Eksi
Delusion dedi: Şu an ne yapmam gerekiyor? Hata veriyor sürekli. Eki Görüntüle 1122346 Genişletmek için tıkla... Ekstrüzyon ile deneyin o parametreden çıkın. Line ile çizdiğiniz çizgiler birleşmiş olması lazım açık line çizgisi varsa katı yapamazsınız.