SolidWorks internete nasıl bağlanır?

malimali42

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba konuyu yanlış açtıysam kusuruma bakmayın makine mühendisliği öğrensiyim öğrenmek adına korsan Solid kullanıyorum. Bir fabrikada staj yapıyorum. Korsan olduğu için internete bağlanmıyordum ancak internete bağlanmam lazım. Solid'i bir program vasıtasıyla tamamen kaldırıp internete bağlansam sorun olur mu bilgi sahibi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba konuyu yanlış açtıysam kusuruma bakmayın makine mühendisliği öğrensiyim öğrenmek adına korsan Solid kullanıyorum. Bir fabrikada staj yapıyorum. Korsan olduğu için internete bağlanmıyordum ancak internete bağlanmam lazım. Solid'i bir program vasıtasıyla tamamen kaldırıp internete bağlansam sorun olur mu bilgi sahibi olan var mı?
Kaldırmana gerek yok, sadece Firewall ayarlarından SolidWorks veya Dassault Systemés ile ilgili ne varsa internet erişimini engelle demen yeterli. Tabi aradan bir tane kaçırırsan regedit veya format atmak gerekir.

riske atmak istemiyorum. solidle şu anlık işim kalmadı nx e geçeceğim. tamamen kaldırma işlemi yeterli olacaktır o zaman doğru mudur? en iyi kaldırma seçeneği nedir

Normalde crack yapıldıktan sonra internete bağlama Crack'i bozmaz ve sıkıntı çıkarmaz. Ama eğer fabrika gibi bir yerde yapıyorsanız bunu, SolidWorks'un lisans hukuku çok katıdır. Davalık olanları gördüm.

Yok yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Staja yeni başladım.

Solidwork'ü eğer resmi kurumlarda internete bağlarsanız IP üzerinden tespit edilip kapınıza dayanabiliyorlar. Ama eğer o kurumda önceden Solid lisansını parayla zaten almışsanız kaç kişinin crack kullandığının çok bir önemi olmuyor.

Solidwork'ü eğer resmi kurumlarda internete bağlarsanız IP üzerinden tespit edilip kapınıza dayanabiliyorlar. Ama eğer o kurumda önceden Solid lisansını parayla zaten almışsanız kaç kişinin crack kullandığının çok bir önemi olmuyor.
şirkette orijinal lisans bulunmaktadır. ancak soruma yanıt alamadım. kaldırıp kullanmamda herhangi bir sorun çıkar mı ? şirket bu konuda beni çok ciddi uyardı

Şirkette orijinal lisans bulunmaktadır. Ancak soruma yanıt alamadım. Kaldırıp kullanmamda herhangi bir sorun çıkar mı? Şirket bu konuda beni çok ciddi uyardı.

Çıkmaz ki zaten bildiğim kadarıyla Solid'in servisleri siz Solid açmadığınız sürece çalışmıyor (eğer otomatik başlatmada değilse). Kaldırıp kullanabilirsiniz, kaldırmayıp da kullanabilirsiniz.

Çıkmaz ki zaten bildiğim kadarıyla Solid'in servisleri siz Solid açmadığınız sürece çalışmıyor (eğer otomatik başlatmada değilse). Kaldırıp kullanabilirsiniz, kaldırmayıp da kullanabilirsiniz.
ben işimi garantiye alayım da sonradan uğraşmak istemiyorum. tavsiye edebileceğiniz sağlam bir kaldırma programı var mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı