erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Sorun bu programı silemiyorum nasıl silinecek?
brawosix Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 Denetim masasından silmeyi denedin mi?
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 ByFroxyyy dedi: Bunu kullan. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Bu da programın kendi uninstall programına yönlendiriyor. brawosix dedi: Denetim Masası'ndan silmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi programın kendi uygulamasına yönlendiriyor.
ByFroxyyy dedi: Bunu kullan. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Bu da programın kendi uninstall programına yönlendiriyor. brawosix dedi: Denetim Masası'ndan silmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi programın kendi uygulamasına yönlendiriyor.
ByFroxyyy Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 28 12 Kasım 2024 #5 erdemflx dedi: Olmuyor. Bu da programın kendi uninstall programına yönlendiriyor. Hocam hepsi programın kendi uygulamasına yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Bunu dene
erdemflx dedi: Olmuyor. Bu da programın kendi uninstall programına yönlendiriyor. Hocam hepsi programın kendi uygulamasına yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Bunu dene
brawosix Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 Bilgisayarı tarama yap bence.
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #7 ByFroxyyy dedi: Bunu dene Genişletmek için tıkla... Denedim. brawosix dedi: Bilgisayarı tarama yap bence. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
ByFroxyyy dedi: Bunu dene Genişletmek için tıkla... Denedim. brawosix dedi: Bilgisayarı tarama yap bence. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
brawosix Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #8 erdemflx dedi: Denedim. Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Antivirüs programından tarama yap.
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #9 brawosix dedi: Antivirüs programından tarama yap. Genişletmek için tıkla... Bende yok hangi programı önerirsiniz?
brawosix dedi: Antivirüs programından tarama yap. Genişletmek için tıkla... Bende yok hangi programı önerirsiniz?
brawosix Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu izleyerek silebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu izleyerek silebilirsin.