SolidWorks ve AutoCAD nereden öğrenilebilir?

Merhabalar 16 yaşındayım, SolidWorks ve AutoCAD öğrenmek istiyorum. Nerelerden öğrenebilirim ne yaparak başlayabilirim? Bu yaşta kurslara katılabilir miyim?

Bulunduğun şehirde ki gençlik merkezlerine bak. Sancaktepe'de vardı. Onun dışında internetde tonla ücretsiz kurs var.

Aşağıdaki kanalda sıfırdan kurulumdan başlayıp 3D çizimlere kadar basit düzeyde AutoCAD anlatıyor. 1-2 hafta içinde bir temel oluşur, ardından BELMEK gibi kurslara gidebilirsin. Kurslarda yaş sınırı olmaz, en fazla kayıt için aileni isterler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kendim ogrendim, bu arada sunu soylemis olayim, ogrenmek diye bir sey yok tam olarak. Yapacaginiz muhendislik dallarina gore surekli yeni seyle ogrenmek gerekiyor. Programin tum fonksiyonlarini hic bir turlu kullanamayacaksin. Bu arada solid yerine Fusion oneririm, ogrencilere ucretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…