Sürprizbozan Solo Leveling 2. sezon hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dostlar bildiğiniz gibi 2. sezon hala devam ediyor. 7. bölümü az önce izledim. Her bölüme olduğu gibi burada da birkaç sahneyi değiştirmişler ve kesmişler. Manhwadaki her detayın, animeye aktarılmasının imkansız olduğunu biliyorum. Ama nedense manhwayı okurken aldığım zevki alamıyorum animede. Manhwayı 2-3 kez bitirmiş birisiyim. Her okumamda bayağı eğlendiriyordu. Buna rağmen animede bunun çeyreğini bile yaşayamadım. Her okuyuşum da hypelandığım birkaç sahne vardı. Ama aynı sahnelerde benzer bir duygu yaşayamadım. Özellikle seslendirme bayağı leş geliyor bana. Sanki replikleri gelişigüzel okuyormuş gibi geliyor. Yan karakterde olan bir şey olsa neyse deyip geçeceğim ama ana karakter de böyle bir şey olması çok rahatsız ediyor. Benimle benzer duyguları yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamayin ama PC başına geçtim solo levening 1sezon 1.bölümden 2.sezon 12.bölüme kadar izledim ve bir kere bile kalmadım. 8saat sürdü çıldıracağım bittti hemen yeni bölüm lazımmm.

520 civarında anime izledim söylemesi ayıptır. 7 yıldır anime izliyorum. Son 1-2 seneden beri güzel gelen animelerden bir tanesidir benim için. O kadar kopya animeler geliyor ki tür değişikliği yaptım birçok defa... Bana göre güzel anime. İzlenmesini tavsiye ederim... Benim listemdeki 11 başyapıttan 1 tanesi.
Mangası da oldukça güzeldi.

Çok haklısıın hep aynı tarz film sıkıldım. Bir suru anime vardı sırayla gidiyordum ve şimdi buna geldim. Bu da daha yarım gün olmadan bitinde içime boşluk düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…