Solo ton coin madencilik yapmak mantıklı mı?

Solo ton mining yapmayı düşünüyorum da internette bununla ilgili bir şans hesaplama sitesi bulamadım aranızda yapan birisi var mı?

3.3 gh/s hashrateim var ton coinde solo olarak yapmaya kalksam şansım ne olur sizce? Ayda kaç blok bulurum veya bulabilir miyim?

ETH'nin şu anki fiyatı ile kıyaslarsam 10 gün de 1 blok bulursam kazancım aynı olur. Sizce denenir bir şey mi yoksa hiç şansım yok mu?😂

Solo ton mining yapmayı düşünüyorum da internette bununla ilgili bir şans hesaplama sitesi bulamadım aranızda yapan birisi var mı?

3.3 gh/s hashrateim var ton coinde solo olarak yapmaya kalksam şansım ne olur sizce? Ayda kaç blok bulurum veya bulabilir miyim?

ETH'nin şu anki fiyatı ile kıyaslarsam 10 gün de 1 blok bulursam kazancım aynı olur. Sizce denenir bir şey mi yoksa hiç şansım yok mu?😂
Değil😂

Solo işi tamamen şans. Bir günde de blok bulabilirsiniz bir yılda da. Belki de hiç bulamazsınız. Bunun garantisi yok. Sizin hızınız da oldukça düşük :)
Ayrıca şu an için ETH daha karlı. Dual ETH + TON kazmak biraz daha karlı oluyor.

Solo işi tamamen şans. Bir günde de blok bulabilirsiniz bir yılda da. Belki de hiç bulamazsınız. Bunun garantisi yok. Sizin hızınız da oldukça düşük :)
Ayrıca şu an için ETH daha karlı. Dual ETH + TON kazmak biraz daha karlı oluyor.
Dual biraz daha getiri sağlıyor da 2.49 gh/s için yapasım gelmedi. Aynı odada olduğum için bilgisayar ile ve dual mining yapınca sıcaklık bir hayli arttığı için beni rahatsız ediyor fan sesi. Eth kazarken rahatım %45-50 arası fanlar kasanın fanları da en düşük seviyede.
Ayrıca yeni yaptığım ayarlar ile güç tükemini de düşürdüm şimdi dual yapmaya başlasam ekstra 100w daha harcayacağım bu daha da mantıksız yapıcak.

Solo konusunda deneyesim var ama hiç bulamazsam boşa elektrik harcıycam. 1 tane blok bulsam yeter aslında 180 dolarımı alırım peşin peşin.😂

Dual biraz daha getiri sağlıyor da 2.49 gh/s için yapasım gelmedi. Aynı odada olduğum için bilgisayar ile ve Dual mining yapınca sıcaklık bir hayli arttığı için beni rahatsız ediyor fan sesi. ETH kazarken rahatım %45-50 arası fanlar kasanın fanları da en düşük seviyede.
Ayrıca yeni yaptığım ayarlar ile güç tükemini de düşürdüm şimdi Dual yapmaya başlasam ekstra 100W daha harcayacağım bu daha da mantıksız yapacak.

Solo konusunda deneyesim var ama hiç bulamazsam boşa elektrik harcıycam. 1 tane blok bulsam yeter aslında 180 dolarımı alırım peşin peşin.😂

Solo nasıl oluyor solo ETH veya ton ne demek anlatabilir misin?

Solo nasıl oluyor solo ETH veya ton ne demek anlatabilir misin?
Coinlerde blokları bulmak çok fazla işlem gücü gerektiriyor bizler de bu sebepten dolayı havuzlarda diğer madenciler ile birlikte yapıyoruz bu işi ve bulunan bloklar için blok ödülünden (Ethereum için 2ETH ekstraları da olabiliyor, Ton coin için 100 Ton) hashratimize göre pay alıyoruz.
Solo madencilikte ise biz diğer madenciler ile birlikte çalışmayıp bir bloğu tek başımıza bulmaya çalışırız ama bu ethereum gibi coinlerde çok fazla işlem gücü gerektirir o yüzden imkansızdır bulmanız olasılık açısından.
Ben de daha yeni ve nispeten daha az zorluğu olan ton coin de bir şansım olur mu acaba diye düşündüm. Bir blok başına 100 ton eğer kısa sürede bulursam benim için çok kazançlı olurdu ama uzun süre blok bulamama riskini göze alamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı