Solo ve Jungle oynayabilecek karakter önerisi

• Konuyu başlatan 372121
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.843
Trundle, jax oynaması kolay güçlü herolar ek olarak gragas, maokai de oynayabilirsiniz. Master Yi top laneye önermiyorum hocam viego keyfinize kalmış.

10 Sezondur oynayan birisi olarak söylüyorum LoL artık şampiyon mainleyip lig kasabileceğin bir oyun değil. Metada hangi karakterler varsa onları oynamak zorundasın.Şu an jungle da oynayabileceğin güçlü karakterlere örnek olarak Sion-Rammus-Jarvan-Zac-Mundo-Trundle ve maokai olarak söyleyebilirim.

Gwen, Lilia, Viego, Darius, Graves, Hecarim, Maokai, Reksai, Rengar, Sejuani, Skarner, Rumble, Wukong, Karthus, Shaco, Zac, Trundle, Olaf, Pantheon, Volibear, Aatrox, Jax, Mordakaiser, Sion, Nasus, Rammus, Teemo, Tryndemere, Udyr, Dr. Mundo, Master Yi, Garen, Poppy ve Warwick.
Bu karakter üst koridorda oynanmaz demeyin bunların "OTP"leri EUW'de yok ediyor her türlü.

Gwen, Lilia, Viego, Darius, Graves, Hecarim, Maokai, Reksai, Rengar, Sejuani, Skarner, Rumble, Wukong, Karthus, Shaco, Zac, Trundle, Olaf, Pantheon, Volibear, Aatrox, Jax, Mordakaiser, Sion, Nasus, Rammus, Teemo, Tryndemere, Udyr, Dr. Mundo, Master Yi, Garen, Poppy ve Warwick.
Bu karakter üst koridorda oynanmaz demeyin bunların "OTP"leri EUW'de yok ediyor her türlü.
Hocam hepsini yazmışsınız bir benim mainleri yazmamışsınız darıldım.

Renekton ve Gangplank...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı