Sürprizbozan Soltairin görevi humanity olmadan yapılabilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben soltairin görevlerini yaparken sırada ornstein and smough vardı. Ama humanity olmadığı için soltairi çağramıyorum. Biri humanityi nasıl alacağımıda yardım etsin.

Son düzenleme:
Humanity 5% ihitmalle küçük farelerden düşüyor. Ayrıca oyundaki Undead Merchant(Kadın olan) yada Trusty Patches NPC'lerinden de satın alabilirsin. Bir de humanity olsa bile oyunu online mod'a almadan Solaire'i çağıramıyorsun, summon sign'ı gözükmüyor.

Ek olarak oyunu online'a almadan önce mevcut ilerlemenizi manuel olarak kaydetmenizi (oyun save'inizi yedeklemenizi) öneririm. Birkaç ay önce Solaire görevini yapmak için oyunu online'a aldığım sırada bir hileci gelip
Dark Sun Gwyndolin
boss'unu öldürmüştü. Neyse ki 1 saat öncesine manual save'im vardı ona geri döndüm ama yine de bana 1 saate mâl oldu. Bu yüzden artık oyunu online mod'a almadan önce mutlaka manual save alıyorum.

Son düzenleme:
Human formuna geçtin mi?

Hayır

Peki ya bu anor londodan kolayca gitmemin bir yolu var mı? Sonuçta bu NPC ve fareler için oyunun başına gideceğim. Ya da insan olmanın başka bir yolu var mı?

Human olman lazım çağırabilmen için, sign gözükürse çağırabiliyorsun.

Fareleri farmlamak için the depthse kadar işiz gibi gittim.bonfirelarada oturmadım ölürsem direk anor londoda doğucam.

Hayır

Peki ya bu anor londodan kolayca gitmemin bir yolu var mı? Sonuçta bu NPC ve fareler için oyunun başına gideceğim. Ya da insan olmanın başka bir yolu var mı?
Malesef fast travel
Ornstein ve Smough
'u geçtikten sonra açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…