Solucan virüsü nasıl temizlenir?

• Konuyu başlatan L4A7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.348

L4A7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar çarşamba günü PC'yi teknisyenler ile birlikte USB aracılığıyla formatladım. Perşembe günü bir arkadaşımın flaşını PC'ye taktım ve tarama yaptım. Tarama sonucunda ciddi düzeyde bir solucan çıktı ve bende hemen flaşı çıkardım. Ancak virüs çoktan PC'ye işlemişti. O virüsü kaldırmam lazım. Virüsün resmini aşağıya bırakıyorum. (bu arada PC eski performansı vermiyor temiz kurulum yapmamıza rağmen. Virüsten dolayı mı bilmiyorum. İyi akşamlar.)
@L4A7 @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    234,3 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleme:
Boşuna demiyorlar kaliteli bir AV kullanın diye, Güzel bir Anti-Virüs ve Malwarebytes ile tam tarama yapmanı öneriyorum. Tam taramalar sonrası çıkan tüm zararlıları sil ve konuyu güncelle, yanlış bir şey olursa veya aklına takılan bir şey olursa da sormaktan çekinme.

*AV önerilerim:
Bitdefender (Çok kaynak harcar)
Kaspersky.

İmdadına koşar her zaman
Budur bizim kalkanımız!
Kapersky, kapersky çok yaşa üstad!
Tek bir taratma işe yarar her zaman.

Artı -1 Eksi

Defender'in bulduğu virüsten ne olur ki?

Artı -1 Eksi
Deneme sürümü vb bir şey yok mu Kaspersky'ın? Şimdi baktım kasperskysecurity could iniyor.

Hocam ancak tehlikeli olabileceği söylendi.

Ücretsiz sürümü var ve doğru olan iniyor.

Deneme sürümü vb bir şey yok mu Kaspersky'ın? Şimdi baktım kasperskysecurity could iniyor.

Hocam ancak tehlikeli olabileceği söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…