Solucan virüsü nasıl temizlenir?

• Konuyu başlatan L4A7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.349

L4A7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar çarşamba günü PC'yi teknisyenler ile birlikte USB aracılığıyla formatladım. Perşembe günü bir arkadaşımın flaşını PC'ye taktım ve tarama yaptım. Tarama sonucunda ciddi düzeyde bir solucan çıktı ve bende hemen flaşı çıkardım. Ancak virüs çoktan PC'ye işlemişti. O virüsü kaldırmam lazım. Virüsün resmini aşağıya bırakıyorum. (bu arada PC eski performansı vermiyor temiz kurulum yapmamıza rağmen. Virüsten dolayı mı bilmiyorum. İyi akşamlar.)
@Feitan @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    234,3 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleme:
Deneme sürümü vb bir şey yok mu Kaspersky'ın? Şimdi baktım kasperskysecurity could iniyor.

Hocam ancak tehlikeli olabileceği söylendi.

Ücretsiz sürümü var ve doğru olan iniyor.

Tamamdır hocam şu an yükleniyor. Umarım gider. Sonucu yazacağım buraya.

Teşekkür ederim.
Arkadaşlar 2 tarama yaptım (hızlı tarama ve tam tarama) her ikisinde de tehdit yok diyor buna ek olarak Defender'da da tehdit yok diyor ancak Defender'da bulunan koruma geçmişinde "düzeltme tamamlanamadı" diyor. Virüsten bilgisayarın ses dosyaları etkilenmiş diyor. Tüm görselleri aşağıya bırakıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    618,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    238,1 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    230,1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı