Solucan virüsü yedim. bütün dosyalarıma bulaştırdı kendini dosya adında uygulamalar falan var PC'de, dosyaları kurtarıp virüsü silecek bir tarama programı arıyorum. yardım edin lütfen. Yüklü miktarda resim ve video dosyam var kurtarmam lazım.
Solucan virüsü yedim. bütün dosyalarıma bulaştırdı kendini dosya adında uygulamalar falan var PC'de, dosyaları kurtarıp virüsü silecek bir tarama programı arıyorum. yardım edin lütfen. Yüklü miktarda resim ve video dosyam var kurtarmam lazım.
Kaspersky Rescue Disk dediniz sanırım link olarak verebilecek var mı? Nasıl kullanırım bilemediğim için açıklama da yaparsanız sevinirim arkadaşlar @442376@Bellatrixx
Kaspersky Rescue Disk dediniz sanırım link olarak verebilecek var mı? Nasıl kullanırım bilemediğim için açıklama da yaparsanız sevinirim arkadaşlar. @442376@Bellatrixx
Kaspersky Rescue Disk’i kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceğinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk,
Fidye Yazılımı bulaşmış gibi duruyor ki tarama raporunu da paylaşabilirsiniz. Ayrıca özel dökümanlarınızın uzantıları mı değişmiş bi açığa çıkaralım. Ayrıca bilgisayarınızın belirli bir bölümünde “How to decrypt your files” gibi bir txt dosyası oluştuysa fidye yazılımı kapmışsınız demektir. Eğer fidye yazılımı kaptıysanız
Bu araç şu an sadece altta olan uzantılara sahip şifrelenmiş dosyaları kurtarabilmektedir. Eski varyantlar: (1. araca dahildir) 6se9RaIxXF9m70zWmx7nL3bVRp691w4SNY8UCir0 - .djvu* variants, .promos D02NfEP94dKUO3faH1jwqqo5f9uqRw2Etn2lP3VBb - .rumba cZs3TaUYZzXCH1vdE44HNr1gnD2LtTIiSFFYv5t1 -...