Solucan virüsü nasıl temizlenir?

attack1994

Hectopat
Daha fazla  
Solucan virüsü yedim. bütün dosyalarıma bulaştırdı kendini dosya adında uygulamalar falan var PC'de, dosyaları kurtarıp virüsü silecek bir tarama programı arıyorum. yardım edin lütfen. Yüklü miktarda resim ve video dosyam var kurtarmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam guclu antivirusler ile guvenli modda tarama yapin olmaz ise Kaspersky Rescue Disk tarzi programlar ile ubs araciligiyla temizleyebilirsiniz.

Kaspersky ve Malwarebytes antivirüs programlarını kullanarak, Güvenli Mod'da tarama yapın.

Norton antivirüs deneyebilirsin. Umarım faydalı olur kurtarırsın dosyaları.

Kaspersky Rescue Disk dediniz sanırım link olarak verebilecek var mı? Nasıl kullanırım bilemediğim için açıklama da yaparsanız sevinirim arkadaşlar
@442376 @Bellatrixx

Ek olarak Malwarebytes ile de tarama yapın.

Dosyaları sil ya da karantinaya al seçeneği var bu programda nasıl dosyalarımı kurtarıcam?

Fidye Yazılımı bulaşmış gibi duruyor ki tarama raporunu da paylaşabilirsiniz. Ayrıca özel dökümanlarınızın uzantıları mı değişmiş bi açığa çıkaralım. Ayrıca bilgisayarınızın belirli bir bölümünde “How to decrypt your files” gibi bir txt dosyası oluştuysa fidye yazılımı kapmışsınız demektir. Eğer fidye yazılımı kaptıysanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…