Solus'ta hyprlock nasıl kurulur?

Adledr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Solus 4.6 convergence kullanıyorum ve Hyprland kurdum. Ancak hyprlock paketi bulunamadı hatası veriyor. Hyprlock alternatifi ya da nasıl kuracağımı anlatabilir misiniz?

Solus deposu fazla dar ve kendi sundukları masaüstleri dışında pencere yöneticileri de dahil paketleri eklemekle uğraşmıyorlar. Kaynak koddan derleyebilirsin.

• wayland-client
  • wayland-protocols
  • mesa
  • cairo
  • libdrm
  • pango
  • xkbcommon
  • pam
  • hyprlang
  • hyprutils
  • libmagic
paketlerini kurmalısın. Ardından https://github.com/hyprwm/hyprlock.git komutu ile Github'tan kaynak kodları çekebilirsin. cd hyprlock komutuyla indirdiğin dizine girebilirsin.

Derleme:
Kod:
cmake --no-warn-unused-cli -DCMAKE_BUILD_TYPE:STRING=Release -S . -B ./build
cmake --build ./build --config Release --target hyprlock -j`nproc 2>/dev/null || getconf _NPROCESSORS_CONF`

Derleme bittikten sonra kurulum:
Kod:
sudo cmake --install build

Derleme ve kurulum bu şekilde ancak sorunsuz çalışacağı konusunda garanti veremem çünkü Solus'ta bulunan derleme aracı sürümüyle Hyprlock için gereken sürüm farklı olabilir. Denemen gerekli.

Gerçekten de dar, dediğin Wayland Client paketini kuramadım. Ama bütün dağıtımlarda sorun çıkıyor.

Arch'ta emojiler gözükmüyor, wlogout çalışmıyor.
Fedora'da mouse imleci gözükmüyor.

Ben hangi dağıtımı kullanmalıyım?

Arch kurdum, sizin GitHub'a arşivlediğiniz Config'deki Shell'i çalıştırdım ve oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…