Epic Games SOMA 9,80 TL

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
https://store.epicgames.com/en-US/p/soma arkadaşlar oyunu spoiler vermeden anlatmam zor ama kesinlikle almanızı tavsiye ederim hikâyesi olsun karakterin gerçekçi şekilde sorgulamaları olsun hele o son dakikalardaki oyuncuya duygularını geçirmesi olsun mükemmel bir oyun. Fiyatı da çok uygun 10 TL bende alacağım açıkçası daha önce crack oynayıp bitirmeme rağmen kütüphanemde orijinal halinin olmasını istediğim için alacağım ve birçok oyun konusu açılmışken bunu göremeyince ben bu konuya değinmek istedim. Herkese iyi oyunlar.

Soma'nın hikayesi çok hoşuma gitmişti. 10₺ bu oyun için bedava.

Kaptım şimdi. Halbuki epic launcher'da indirim sayfasına bakınca bu oyun gözükmüyordu.
Bazen öyle oluyor hocam geçen indirimde alamamıştım bir bakayım dedim iyiki bakmışım hem ben hem sizler yararlanmış oldunuz bambaşka bir deneyim olacak bu oyun serüveniniz şimdiden iyi eğlenceler.

Bu oyunun sunduğu deneyim inanılmaz bir şey. Bilim kurgu senaryolarının en ilgi çekenlerinden birine sahip. Mutlaka denenmeli.
Aynen katılıyorum hocam hem oyun senaryosu hem de karakterin tepkileri inatla anlamaması ama sonunda anlaması ve tepkileri süper.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı