Oyun Somerville Epic Games Store'da 35 TL

Archraven

Centipat
Daha fazla  
Konuyu tam olarak bir indirimden bahsetmek için açmıyorum ancak kaçırılmayacak bir durum var. Inside ve Limbo oyunlarının yapımcısının elinden yeni çıkmış olan Somerville, hem Steam hem de Epic'te yüzde 10 indirimde. Ancak oyunun indirimli Steam fiyatı 211,50 TL iken Epic fiyatı 35,10 TL. Önceki iki oyunu oynayıp sevenlerin kaçırmaması ve platform ya da yayıncı işe uyanmadan harekete geçmesi gereken bir fiyat.

steam somerville.jpg

epic somerville.jpg

Konuyu tam olarak bir indirimden bahsetmek için açmıyorum ancak kaçırılmayacak bir durum var. Inside ve Limbo oyunlarının yapımcısının elinden yeni çıkmış olan Somerville, hem Steam hem de Epic'te yüzde 10 indirimde. Ancak oyunun indirimli Steam fiyatı 211,50 TL iken Epic fiyatı 35,10 TL. Önceki iki oyunu oynayıp sevenlerin kaçırmaması ve platform ya da yayıncı işe uyanmadan harekete geçmesi gereken bir fiyat.

Eki Görüntüle 1578265
Eki Görüntüle 1578264
Uyanma falan yok Epic Games özel fiyatlandırmasını kullanmış. Epic Games özel fiyatlandırması 25 dolar 39 TL. Steam yeni özel fiyatlandırması 25 dolar 235 TL. Firma direkt özel fiyatlandırmalara uymuş. Bunu konumda bahsettim. Bu fiyatlar değişmeyecek Epic Games'te.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı