N nygma270 Femtopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Epic Games üzerinden FIFA 24 aldım fakat bu hatayı alıyorum. 2 gündür bununla uğraşıyorum bir türlü çözemedim.
Epic Games üzerinden FIFA 24 aldım fakat bu hatayı alıyorum. 2 gündür bununla uğraşıyorum bir türlü çözemedim.
A akayaq Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #2 Cozum bulabildiniz mi bende ayni hatayi aliyorum 2 haftadir. Eskiden oynadigim oyunalra bile giremiyorum. Artı 0 Eksi
Cozum bulabildiniz mi bende ayni hatayi aliyorum 2 haftadir. Eskiden oynadigim oyunalra bile giremiyorum.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.964 Çözümler 9 27 Şubat 2024 #3 Sizlik bir şey yoktur muhtemelen klasik EA serverleri Apex'e Update geldiğinde olmuştu en son Artı 0 Eksi
A akayaq Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #4 FutureLight dedi: Sizlik bir şey yoktur muhtemelen klasik EA serverleri Apex'e Update geldiğinde olmuştu en son Genişletmek için tıkla... arkadaslarimda olmuyor bir tek bende oluyor 2 haftadir Artı 0 Eksi
FutureLight dedi: Sizlik bir şey yoktur muhtemelen klasik EA serverleri Apex'e Update geldiğinde olmuştu en son Genişletmek için tıkla... arkadaslarimda olmuyor bir tek bende oluyor 2 haftadir
ERCÜMET oktar Zeptopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #5 Bende de aynı hata vardı sadece EA Games için yeni bir Gmail açtım ve Steam hesabıma bağladım sorun çözüldü evet artık yeni hesabımla tüm oyunlara girebiliyorum ama eski hesabımdaki oyunlar ve gelişmeler gitti. Artı 0 Eksi
Bende de aynı hata vardı sadece EA Games için yeni bir Gmail açtım ve Steam hesabıma bağladım sorun çözüldü evet artık yeni hesabımla tüm oyunlara girebiliyorum ama eski hesabımdaki oyunlar ve gelişmeler gitti.