EA App "Something went wrong...to continue linking your EA account, head back and start over" hatası

Thedrex00

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games üzerinden FC 24 aldım oyunu yükleye basıyorum EA uygulamasına yönlendiriyor. Ve bu hatayı alıyorum Epic ve EA hesaplarım aynı e-posta üzerine kurulu.

1702853919036.png

EA uygulaması hatalı yüklenmiş.
Denetim Masası üzerinden EA App uygulamasını kaldır. Kaldırma işlemi bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat. Bilgisayar açıldığında EA App uygulamasını tekrar kur.
--------------------------
Not: Hatalı uygulama yüklemeleri sık başına geliyorsa;
Sorun gidericiye göz atmanı tavsiye ederim.

Kanka hesabın ile ilgili bir şey internetini kontrol etsen iyi olur olmazsa yeniden başlat.
ethernet kablosunu çıkarttım telefondan bağladım interneti yine aynı

EA uygulaması hatalı yüklenmiş.
Denetim Masası üzerinden EA App uygulamasını kaldır. Kaldırma işlemi bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat. Bilgisayar açıldığında EA App uygulamasını tekrar kur.
--------------------------
Not: Hatalı uygulama yüklemeleri sık başına geliyorsa;
Sorun gidericiye göz atmanı tavsiye ederim.
denedim olmadı

Komple sil PC yeniden başlat virüs programı varsa kapat ve tekrar yükle düzelecektir.

İlk başta bu hatayı alıyorum çalıştır deyip devam edersem. EA'den bu hatayı alıyorum. İnternetimde ne gibi sıkıntı olabilir yavaşlama donma gibi bir şey yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-18 205733.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-18 205733.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 190
  • ea.png
    ea.png
    30,3 KB · Görüntüleme: 201
İlk başta bu hatayı alıyorum çalıştır deyip devam edersem. EA'den bu hatayı alıyorum. İnternetimde ne gibi sıkıntı olabilir yavaşlama donma gibi bir şey yok.

Hocam çalıştır deyip devam etttiğinde çalışması lazım fakat sende çalışmamış anlamadım internetinde olan bir problem değil tamamen oyunun ve Appnin saçmalığı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı