Hombre suelto
Decapat
Somic G941, normal değil aktifi gürültü engeller özelliğine sahip olan iyi bir kulaklıkmış. Tablet için alacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatını hak etmiyor diyorlar.
Sebeb PC deki kaliteyi alamazmıyım.Cihaza USB ile bağlanıyormuş. Tabletinizde USB girişi yoksa OTG ile kullanabilir misiniz bilemiyorum. Tablet için bu tarz kulaklıklar almaya gerek yok bence, o paraya güzel bir kulakiçi kulaklık alabilirsiniz.
Ben kullanıyorum. Açıkçası bence gayet hak ediyor. Birçok kulakliçi olsun, kulak üstü olsun kulaklık denedim. İçlerinden en güzellerinden biri diyebilirim. (Fiyatına göre.)Fiyatını hak etmiyor diyorlar.
Zamanla işte sağ taraftan ses gelmiyormuş tuşları zamanla bozulabiliyormuş hepsiburadadaki yorumlardan bunu çıkardım.Ben kullanıyorum. Açıkçası bence gayet hak ediyor. Birçok kulakliçi olsun, kulak üstü olsun kulaklık denedim. İçlerinden en güzellerinden biri diyebilirim. (Fiyatına göre.)
Tablet için oldukça uygun. Ben sadece müzik dinliyorum okul-ev arası falan.Zamanla işte sağ taraftan ses gelmiyormuş tuşları zamanla bozulabiliyormuş hepsiburadadaki yorumlardan bunu çıkardım.
Birde o kulaklığı alsam PC deki kaliteyi alamazmıyım.
Tablet için uygunmudur.
Hayır ben somig g941 tablet için uygun olurmu onu sormak istedim.Tablet için oldukça uygun. Ben sadece müzik dinliyorum okul-ev arası falan.
Adam gibi bakarsanız uzun ömürlü olur. Malzeme kalitesi gayet güzel.
Kulak üstü kulaklık olarak 300 tl ye ne önerirsin tabletle uyumlu olabilecek.Ha pardon. Pek tablet için uygun olacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.