esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Somon balığını bahratlar, limon, sarımsak, kaşar ile lezzetlendirsek nasıl olur? Somon tadı hangi hayan etine benzer? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Somon balığını bahratlar, limon, sarımsak, kaşar ile lezzetlendirsek nasıl olur? Somon tadı hangi hayan etine benzer?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 11 Aralık 2020 #2 Tom Balığa benzetiyorum tadını.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 11 Aralık 2020 #3 esekbogan dedi: Somon balığını bahratlar, limon, sarımsak, kaşar ile lezzetlendirsek nasıl olur? Somon tadı hangi hayan etine benzer? Genişletmek için tıkla... Bence o kadar çok şeyle karıştırmayın. Susam dökebilirsiniz pişirmeden önce sonra pişirebilirsiniz. Baharat çok ağır olmayacak şekilde atılabilir limon isteğe bağlı koyulabilir. Ben öyle tercih ediyorum. Ama sizin tercihinize bağlı tabii.
esekbogan dedi: Somon balığını bahratlar, limon, sarımsak, kaşar ile lezzetlendirsek nasıl olur? Somon tadı hangi hayan etine benzer? Genişletmek için tıkla... Bence o kadar çok şeyle karıştırmayın. Susam dökebilirsiniz pişirmeden önce sonra pişirebilirsiniz. Baharat çok ağır olmayacak şekilde atılabilir limon isteğe bağlı koyulabilir. Ben öyle tercih ediyorum. Ama sizin tercihinize bağlı tabii.