Haklı ya da değil orası fark etmez hocam. Böyle bir üslupla konuşulmaz.Hocam adam haklı, hem başka bir şey yapmaya niyeti olsaydı böyle bi konu açmaya kalkışmazdı.
Hocam abisi falansınız herhalde size ne oluyor? Herkes sizin gibi üniversiteye koşturup işsiz kalmak zorunda değil. Belki farklı bir şeylerin peşinden gider. Veya seneye girer.
Haklı ya da değil orası fark etmez hocam. Böyle bir üslupla konuşulmaz.
Ya hocam hiçbir şey bilmeme konusu tabii ki de abartmadan ibaret edebiyat ve matematiğim var şu an diğerlerindede temelim var.
Böyle bir platformdada linç yemeyi beklemezdim bu arada ksndnd.
İstiyorsan milyon kazan umrumda değil insanlarla iletişim kurmayı bilmeyen bir mağara adamı olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Parayla medeniyet olsaydı keşke. Ayrıca müşteriler usta diyecek tabii ne diyecekti emmi diyecek halleri yok ya.Ben çok sükür işsiz değilim ve üniversite de okumadım ama müşterilerim bana usta diyor bilmem anlatabildimmi ve de lise 1 terkim ama lise diplomam var son olarak memur maşını çok şükür 2'ye 3'e katlıyoruz hadi sana okul yollarında iyi sürünmeler.
Ne yapalım başına taç mı geçirelim koskoca bir yılda aklı nerdeydi geleceği için ta en başından yani 9 sınıfdan okuyup okumayacağına karar verip ona göre hareket etmesi gerekirdi.
Hocam sen bu 7 gün boyunca 24 saat çalışsan kusura bakma ama o sıralamayı yapamazsın çok geç kalmışsın aklın nerdeydi şimdiye kadar.
İstiyorsan milyon kazan umurumda değil insanlarla iletişim kurmayı bilmeyen bir mağara adamı olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Parayla medeniyet olsaydı keşke. Ayrıca müşteriler usta diyecek tabii ne diyecekti emmi diyecek halleri yok ya.
İstiyorsan milyon kazan umurumda değil insanlarla iletişim kurmayı bilmeyen bir mağara adamı olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Parayla medeniyet olsaydı keşke. Ayrıca müşteriler usta diyecek tabii ne diyecekti emmi diyecek halleri yok ya.
Ya hocam iyi hoş da elemanın ders çalışmamasından karakter analizini nasıl yaptınız? Her böyle konu troll olmuyor.Hocam siz şunu bilmiyorsunuz galiba çocuk resmen bizimle dalga geçiyor son hafta bir şey yapamayacağını oda biliyor ama yine de konu açmış ne yapalım bizde akılmı verelim kusura bakma ama tabii azarlarım bu zamana kadar aklı nerdeydi evet annesi babası değilim ama sonuçda oda bir genç ve oda bir aile kuracak peki bu adam bu zaman kadar en basidinden bunu düşünüp oturup ders çalışmazmı yo artık bu ülkede okumak zor hadi okuyamam desin bir mesleğe yönelseydi mesela bizim sektör olan su tesisatçılığında çok güzel eleman açığı var hem mesleği öğrenir hem para kazanırdı gelseydi ve ilerideki ailesini rahat ettirebilirdi ben bu vatandaşın bu sorumsuzluğuna da kızıyorum.
Bizde adamın karakterine göre konuşurlar yaşına göre değil.
Ya hocam iyi hoş da elemanın ders çalışmamasından karakter analizini nasıl yaptınız? Her böyle konu troll olmuyor.
Sayısal değilde sözel yaparsınız oda 190 K falan yaparsınız full tekrar dinleyip deneme çözerseniz sayısaldan bir zerre fayda beklemeyin adamlar 7-8 ay çalışıyor anca 100 K yapıyor hocam sizin 7 günde üzülerek söylüyorum imkansız 280 K yapmanız o yüzden illa yapcam diyorsanız sözele çalışın daha mantıklı.Arkadaşlar YKS'ye 1 hafta kaldı ve ben hiçbir şey bilmiyorum sayısal okuyorum ve 280 bine falan girmem gerekiyor. Sizce bu bir haftada neler yapabilirim? Çıkmış sorulara mı bakmalıyım.
Şu an fizik kimya ve biyoloji çalışsam olur gibi geliyor sizin de önerilerinizi almak istedim.
Katılıyorum hocam size insanlarla bu şekilde konuşması gerçekten yanlış çocuk heves etmiş belli ki 3-5 netin bile büyük bir önemi var bu sınavda ayrıca size usta denmesi bir şey ifade etmiyor bence daha insanlarla iletişim kurmayı bilmiyorsunuz mağara adamı değilsinizdir diye ümit ediyorum.İstiyorsan milyon kazan umrumda değil insanlarla iletişim kurmayı bilmeyen bir mağara adamı olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Parayla medeniyet olsaydı keşke. Ayrıca müşteriler usta diyecek tabii ne diyecekti emmi diyecek halleri yok ya.
Sayısal değil de sözel yaparsınız oda 190 k falan yaparsınız Full tekrar dinleyip deneme çözerseniz sayısaldan bir zerre fayda beklemeyin adamlar 7-8 ay çalışıyor anca 100K yapıyor hocam sizin 7 günde üzülerek söylüyorum imkansız 280 k yapmanız o yüzden illa yapacağım diyorsanız sözele çalışın daha mantıklı.
Katılıyorum hocam size insanlarla bu şekilde konuşması gerçekten yanlış çocuk heves etmiş belli ki 3-5 netin bile büyük bir önemi var bu sınavda ayrıca size usta denmesi bir şey ifade etmiyor bence daha insanlarla iletişim kurmayı bilmiyorsunuz mağara adamı değilsinizdir diye ümit ediyorum.
sayısal diyorsun sonra da edebiyat diyorsun trol musun yoksa derslerden bu kadar uzak mısın?Ya hocam hiçbir şey bilmeme konusu tabii ki de abartmadan ibaret edebiyat ve matematiğim var şu an diğerlerindede temelim var
Böyle bir platformdada linç yemeyi beklemezdim bu arada ksndnd.