Son 2.5 ay içinde LGS'de 320 puandan 400'e çıkılabilir mi?

Cb6

Femtopat
Daha fazla  
LGS'ye hiç çalışmadım, son 2.5 ay kaldı, denemelerden 320 puan alıyorum, bu 2.5 ayda puanımı 400'lere çıkartabilir miyim?

Ben de sene boyu pek çalışmamıştım, sene boyunca sadece 1 kere 400'ü geçmiştim (402 mi neydi). Özellikle matematik puanımı düşürüyordu. Matematiğe son 3 ay çalıştım, az da olsa netlerimi arttırdım ve denemelerden 350 civarı almaya başladım, öncesinde 320 alıyordum. Ancak LGS'den bir önceki denemede çok stres yapıp 304 almama rağmen LGS'den 424 almıştım. LGS, denemelere göre daha kolay oluyor, yapmak isteyen her şekilde yapar.

LGS'ye hiç çalışmadım, son 2.5 ay kaldı, denemelerden 320 puan alıyorum, bu 2.5 ayda puanımı 400'lere çıkartabilir miyim?

Adamakıllı çalışırsan neden olmasın, sadece devamlı olman lazım yanı 1 gun çalıştım dıger gun yattım şeklinde olurda hiçbir yere varamazsın. Az çalış ama her gün çalış.

Kendini kandırmaman lazım şu zamana kadar nasıl çalıştıysan daha fazlasını çalışman lazım. Yaparım demekle olmuyor eylem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…