Karasah Hectopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #21 KralLeonidas dedi: Aynen ya. Ama siz kac veriyorsunuz bilmem ben 30 lira veriyorum. Bence fiyatina gore iyi. Genişletmek için tıkla... O hıza ben para bile vermem Video felan izleyebiliyormusunuz ?
KralLeonidas dedi: Aynen ya. Ama siz kac veriyorsunuz bilmem ben 30 lira veriyorum. Bence fiyatina gore iyi. Genişletmek için tıkla... O hıza ben para bile vermem Video felan izleyebiliyormusunuz ?
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #22 Karasah dedi: O hıza ben para bile vermem Video felan izleyebiliyormusunuz ? Genişletmek için tıkla... İşte, herkesin bütçesini bilemezsin. 30 TL'ye alternatif başka sınırsız bir internet yok. Zaten insanlar bazı şeylere mecbur kaldığı için kullanıyor. Ayrıca tek kişi ise idare eder.
Karasah dedi: O hıza ben para bile vermem Video felan izleyebiliyormusunuz ? Genişletmek için tıkla... İşte, herkesin bütçesini bilemezsin. 30 TL'ye alternatif başka sınırsız bir internet yok. Zaten insanlar bazı şeylere mecbur kaldığı için kullanıyor. Ayrıca tek kişi ise idare eder.
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 22 Nisan 2020 #23 Karasah dedi: O hıza ben para bile vermem video falan izleyebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Karasah dedi: O hıza ben para bile vermem video falan izleyebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Son kalite.
Karasah dedi: O hıza ben para bile vermem video falan izleyebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Karasah dedi: O hıza ben para bile vermem video falan izleyebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Son kalite.