Son 2 dakika sınıfta olunmadığından yok yazılmaya itiraz edilebilir mi?

Yusuo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün son ders boştu, son dersin boş olduğu zamanlarda müdür yardımcıları gelir, yoklama alır ve çıkmamıza izin verir.
Geçen hafta da son ders boştu ve müdür yardımcısı ders başlar başlamaz geldi, yoklama almadı sadece kağıdı imzalayıp önceki derste yok yazılanları yok yazdı ve saldı bizi. Bugün 20 dakika bekledik, gelmedi müdür yardımcısı, sınıfın yarısı erken çıktı, benimde otobüsüm kalktı çıksam anca yetişirim. Bunu kaçırırsam 45 dk beklemem gerekiyor bidahaki otobüsü, koşarak yetiştim. Ben çıktıktan 2 dakika sonra müdür yardımcısı gelmiş, yok yazmış sınıfta olmayanları. 20 dakika yüzünden yarım gün yok yazıldım. Yarın müdür yardımcısına durumu izah etsem siler mi sizce?

Müdür yrd değil de bir hoca gelip alsa silinebilirdi ama kendisi yaptığı için ve biraz gıcıklığına yapmış silmez.

Müdür yrd değil de bir hoca gelip alsa silinebilirdi ama kendisi yaptığı için ve biraz gıcıklığına yapmış silmez.
Kendisi değil, orada karışıklık olmuş. Yoklamaları öğrencilerden sorumlu olan müdür yardımcısı E-Okul'a giriyor. Yoklamayı alan etkinliklerden sorumlu müdür yardımcısı.

Kendisi değil, orada karışıklık olmuş. Yoklamaları öğrencilerden sorumlu olan müdür yardımcısı e-Okul'a giriyor. Yoklamayı alan etkinliklerden sorumlu müdür yardımcısı.

Yani hocam pek bir şey çıkmaz ama birbirlerinden habersizlerse bir ihtimal gidip tek başına itiraz edebilirsin kantine inmiştim vs. diye okuldaydım falan eğer kafa dengiyse sanmam yazcağını.

Yani hocam pek bir şey çıkmaz ama birbirlerinden habersizlerse bir ihtimal gidip tek başına itiraz edebilirsin kantine inmiştim vs. diye okuldaydım falan eğer kafa dengiyse sanmam yazcağını.
Ben öyle yalan söyleyemem. Anlar zaten, seviyor beni gözünden düşerim anlarsa. O yüzden ne olduysa onu derim artık, yapacak bir şey yok. Zaten yarım gün çok bir şey değil dönem sonunda ve yıl sonunda son hafta gelmemek için kullanırım diyordum, 1 gün gideriz artık.

Son düzenleme:

Devamsızlık sıkıntısı ise sene sonu diğer öğrenciler müdürün yanına gidip devamsızlık sildiriyorlar. O dönemler başlayınca anneni veya babanı alıp 1 2 tane gün boyu yok yazılmayı sildirebilirsin.

Tamam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…