yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #1 Merhaba ben bu son 2 gün gitmek istemiyorum, boş geçiyor. Ders de işlenmiyor ama gitmezsem yok yazılıyorum. Bu yüzden rapor yada dilekçeden biri olur mu acaba? Güncel devamsızlığım 13 gün özürlü 10 gün özürsüz, dilekçe olabiliyorsa daha iyi olur. Son düzenleme: 8 Haziran 2022
Merhaba ben bu son 2 gün gitmek istemiyorum, boş geçiyor. Ders de işlenmiyor ama gitmezsem yok yazılıyorum. Bu yüzden rapor yada dilekçeden biri olur mu acaba? Güncel devamsızlığım 13 gün özürlü 10 gün özürsüz, dilekçe olabiliyorsa daha iyi olur.
metalseal Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 Eğer liselşysen sana sıkıntı olabilir dostum. Ama orta ve ilkokullarda kalma yok. Ona göre düşün.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #3 metalseal dedi: Eğer liselşysen sana sıkıntı olabilir dostum. Ama orta ve ilkokullarda kalma yok. Ona göre düşün. Genişletmek için tıkla... Kalmam diye düşünüyorum dilekçe veya rapor getirirsem. Tabi oluyorsa. Son düzenleme: 8 Haziran 2022
metalseal dedi: Eğer liselşysen sana sıkıntı olabilir dostum. Ama orta ve ilkokullarda kalma yok. Ona göre düşün. Genişletmek için tıkla... Kalmam diye düşünüyorum dilekçe veya rapor getirirsem. Tabi oluyorsa.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.846 Makaleler 65 Çözümler 1.046 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #4 2 gun izinliye eklenir devamsizliginiz. Veliniz okula gidip izin alsin.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #5 Park Müdürü Benson dedi: 2 gun izinliye eklenir devamsizliginiz. Veliniz okula gidip izin alsin. Genişletmek için tıkla... Yada direk iradeyi arasak dilekçe yazıcağımızı beyan etsek.
Park Müdürü Benson dedi: 2 gun izinliye eklenir devamsizliginiz. Veliniz okula gidip izin alsin. Genişletmek için tıkla... Yada direk iradeyi arasak dilekçe yazıcağımızı beyan etsek.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.846 Makaleler 65 Çözümler 1.046 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #6 Yazili belge ister okul. Okula gitmeli veliniz.