Bende aynı sorunu yaşıyorum. Hedefim 120-100k hemşirelik. Şu an TYT netim tahmini 50 falandır, AYT ise en son girdiğimde 1 buçuk ay önce falan, netim 10 falandı ama o zaman girdiğimde (biyolojim konu olarak bitmişti sadece) çok fazla konu eksiğim vardı hatta kimyaya fiziğe bile başlamamıştım adamakıllı. Şu an AYT netim kaç bilmiyorum ama sanırım 3 haftadan beri 8-9 saat civarı çalışarak AYT kısmında her şeyi bitirdim denilebilir konu olarak. Sadece fizikten 12 konuları ve elektrik kaldı. AYT mat ise bana 10 net yaptıracak konulara bakıyorum. Denklemler, parabol, eşitsizlik, logaritma, dizi bu konulara bakıyorum, yarın parabolü bitireceğim. Şu an tahmini kaç net yapıyorum bilmiyorum ama sınava son 2 hafta kala konularım bittiğinde son 5 yılın TYT AYT çıkmışlarını çözeceğim, onun yanında TYT 70 yapabilmek için bayağı uğraşacağım sanırım. TYT fen yerlerde sürünüyor bakmayalı, 12 13 net yapabilmem lazım. Aynı durum TYT mat içinde geçerli ondan da 10 net civarı yapabilmem lazım. Sayısalcıyım ama nasıl sayısalcıyım bazen hayret ediyorum kendime.