Son 5 yılın en zevkli oyunu: Cyberpunk 2077

Bence biraz abartmışsın. App mağazalarından birer birer kaldırılan, geri ödeme dahi yapılan sorunlu bir oyun için biraz abartılı olmuş. Beğenmene bir şey demiyorum çünkü bende beğendim ama dediğin kadar değil. Saygılarımla.

Optimizasyonu da oyun kadar güzel olabilseydi belki ben de aynı şeyleri söylerdim.

Cidden son 2-3 yılda en çok zevk aldığım oyun oldu benim için de. RDR2'ye 2 kere başladım niyeyse hiç oynayasım gelmedi. AC Odyssey'i sevdim ama bitiremedim, sıktı bir süre sonra. Cyberpunk'ı 1 haftada 50 saat oynadım.

Bug olarak Bethesda oyunlarından farklı değildi. Optimizasyon sorunu var galiba, 2070'le aktı oyun, hiç hissetmedim sorunu.

Ben 56 saatlik oyun deneyimimden çok da bir keyif almadım açıkçası. CDPR oyuncuları kandırdı desek yeridir. Yok sokaktaki herkesle konuşabileceksiniz, yok başlama tarzınız oyuna aşırı etki edecek, oyunun gidişatını etkileyecek. Yapay zekayı söylemiyorum bile. Yine de şahsi fikrinizdir saygı duyarım.

Oyun bana da güzel geldi. Bence iyi bir rol yapma oyun değil. Kendi adıma konuşuyorum. Rol yapma oyunları oynuyorsam. Verdiğim kararlar oyunun hikayesine yön vermeyi beklerim. İki tane karakter geliştirmesi koyup ve diyalog olan her oyun bana göre rol yapma oyunu değildir. Oyunun birçok hatası var. Bakın ve bunlar düzeltilemez hatalar. Buglar veya optimizasyon düzelir fakat rol yapma mekanikleri ve yapay zeka düzelmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…