J JohnBaker Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #11 Slyrox dedi: İlk sevdiğin derslerle başla sonra onlara geçersin bence. Kaç konu değil de kaç saat çalışacağınü belirle o da sana kalmış ben 4 5 saat arası çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam siz mezun musunuz yoksa 12.sınıf mısınız merak ettim
Slyrox dedi: İlk sevdiğin derslerle başla sonra onlara geçersin bence. Kaç konu değil de kaç saat çalışacağınü belirle o da sana kalmış ben 4 5 saat arası çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam siz mezun musunuz yoksa 12.sınıf mısınız merak ettim
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #12 JohnBaker dedi: Hocam siz mezun musunuz yoksa 12.sınıf mısınız merak ettim. Genişletmek için tıkla... Mezunum daha yeni çalışmaya başlıyorum.
JohnBaker dedi: Hocam siz mezun musunuz yoksa 12.sınıf mısınız merak ettim. Genişletmek için tıkla... Mezunum daha yeni çalışmaya başlıyorum.
J JohnBaker Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #13 Slyrox dedi: Mezunum daha yeni çalışmaya başlıyorum. Genişletmek için tıkla... bende hocam insta veya dc var mıdır sohbet edelim ya valla seninle
Slyrox dedi: Mezunum daha yeni çalışmaya başlıyorum. Genişletmek için tıkla... bende hocam insta veya dc var mıdır sohbet edelim ya valla seninle