Son 6 aydır boyum hiç uzamadı

Bu genetikle alakalı bir durum. Annem babam kısa ise ve ben de 15 yaşında 1.75'ten kısayım diye "sağlıksız" olmuş olmuyorum dostum. Söylediğin internette yazan bilgi.

1. Mesele ben size sağlıksız demedim, 2. Olarak genetikle alakalıysa konu açmayabilirsiniz iyi forumlar.
 
1. Mesele ben size sağlıksız demedim, 2. Olarak genetikle alakalıysa konu açmayabilirsiniz iyi Sosyaller.

Genetikle alakalı olduğu ortada olan bir gerçek zaten. Ben buna ek olarak ne yapabileceğimi sormaya çalıştım. Ayrıca ben konu açarım kardeşim. İlgini alakanı çekmiyorsa girip fikrini belirtme. Daha da iyisi Google'a "15 yaşında boy kaç olmalı" yazıp burada sağlıklı boy 1.75 diye yapıştırmana gerek yok. Bunları ben de biliyorum.
 

Hocam iyisi doktora gitmek. Sizin evde yapabileceğiniz şeyler erken yatmak yattığınız odanın karanlık olması, süt ürünleri tüketmek, boy uzatma egzersizleri onun dışında genetik.
 

Tüh be internette 1.70 yazıyormuş, yanlış siteden baktığım için özür dilerim.
 
Hocam iyisi doktora gitmek. Sizin evde yapabileceğiniz şeyler erken yatmak yattığınız odanın karanlık olması, süt ürünleri tüketmek, boy uzatma egzersizleri onun dışında genetik.

Hepsini yaptım aralarında en çok işe yarayanı yüzme oldu. Doktora gidersem "merak etme uzarsın" deyip salacak diye korkuyorum. Arjinin kullanmaya başladım. Onu sormak için gideceğim. Bakalım.

Tüh be internette 1.70 yazıyormuş, yanlış siteden baktığım için özür dilerim.

Tamam kardeşim verdiğin bilgiler için sağ ol sağlıklı hayatına devam edebilirsin sen.
 

Doktorun "merak etme uzarsın" diyeceğini sanmıyorum boyunuz 1.65-1.70 falan olsa diyebilirdi ama şu anki boyunuza böyle diyeceğini sanmıyorum. Eğer hormonel bir sıkıntı varsa zaten bir iğne mi ne var o tedaviyi uyguluyor normal boya gelene kadar ama en iyisi doktora görünmek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…