Son aksam YKS için ne yapılmalı?

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Sosyal tekrar videosu mu izleyeyim yoksa son 7 yılın sosyal cikmislarini mi cozeyim? Cikmislari cozmek iki buçuk saatimi alir. Saat 8'de anca başlayabilirim.

Kafan çok dolu olmasın bence uzmanlar da aynısını diyor. Eğer çözeceksen, kafanı çok yormadan yavaş yavaş göz gezdirebilirsin. Çok geç de uyumayın dinlenip sınava girin.

Tekrar videosu+ 7 yılın soruları daha iyi Şahsen ben öyle yapıyorum. Fazla zorlamaz. Hali hazırda sosyal bilgin varsa direkt çözüme de geçebilirsin.

Bu zamana kadar yapmadıysan daha da yapma. Zaten bu saatten sonra pek bir getirisi olmaz kafanı yormak dışında. İstersen yapabilirsin ama benim tavsiyem dinlenmen.

Katılıyorum, son gün kafanızı çok yormayın bence yine de içinizi rahatlatmak için çıkmışlar ve çözümlerine bakabilirsiniz. Yeteri kadar çalışmışsınızdır eminim ki, hafif bir göz gezdirin sosyal için de isterseniz. Bir de erken uyumaya bakın dinlenmiş olarak sınava girerseniz daha iyi olur sizin için. Başarılar dilerim inşallah istediğiniz yeri kazanırsınız

Sosyal tekrar videosu mu izleyeyim yoksa son 7 yılın sosyal cikmislarini mi cozeyim? Cikmislari cozmek iki buçuk saatimi alir. Saat 8'de anca başlayabilirim.

7 yılın tüm çıkmışlarını çözmek çok gelebilir 1-3 tane keyfinize bağlı çözebilirsiniz ha çözmesenizde olur artık zaten sabah gireceksiniz kafanız dolmasın başarılar.

Kendinizi çok zorlamayın. Son tekrar videolarını izleyip 2024-2022 sosyali çözmeniz yeterli. Hatta telefonla/pc ile çözümlerini bile izleseniz yeter.

Bu zamana kadar yapmadıysan daha da yapma. Zaten bu saatten sonra pek bir getirisi olmaz kafanı yormak dışında. İstersen yapabilirsin ama benim tavsiyem dinlenmen.

Yaptim. Tum cikmislari da cozdum onceden ama son kez bakayim diyorum. Yil boyu calistim yoksa. Zaten cikmislari onceden cozdugum icin cozmek zor olmaz diye dusundum.

Bende şuan matematik denemesi çözdüm, kontrol edip fen de çözüp yatacağım. Çok kafanı yorma yanlışlarına eğer deneme çözeceksen.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…