Son bir ay kala başka operatöre geçiş yapılmıyor mu?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom taahhüt'ü bir ay sonra bitiyor, aradım konuştum 30 gün var başka operatöre geçerseniz şu kadar ceza var dedi. Son bir ay kala geçiliyor dedim yok bizde böyle diyor. Ben mi yanlış biliyorum? Son bir ay kala farklı operatöre geçiş oluyordu sanki?

Son düzenleyen: Moderatör:
30 günden az kaldığında ceza (ek ücret) falan yok. Önemli olan son ayda ve son fatura döneminde olmanız.

Şu an 29 günüm kaldı fatura dönemine yani 9 Mayıs günü bitiyor bugün aradım tekrar 1000 TL bilmem ne ücret çıkıyor diyor. Bunları ticaret bakanlığı, BTK'ya falan şikayet etmek lazım. Şimdi başka operatöre geçeyim diyorum 1000 küsur fatura çıkaracaklar. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 29 günüm kaldı fatura dönemine yani 9 Mayıs günü bitiyor bugün aradım tekrar 1000 TL bilmem ne ücret çıkıyor diyor. Bunları ticaret bakanlığı, BTK'ya falan şikayet etmek lazım. Şimdi başka operatöre geçeyim diyorum 1000 küsur fatura çıkaracaklar. Sizce ne yapmalıyım?

Tam 30 gün var. Ben genelde erken yapmayıp son 10-15 günde falan yapıyorum. O zaman ne çıkarırlarsa çıkarsınlar geçerliliği olmaz. Bence bekleyip geçin.

Yani son 15 gün kala mı başka operatöre geçeyim?

Evet, muhtemelen o zaman boş boş konuşmayı keserler. Tekrar ararsınız merak ettim hala saçmalayacaklar mı diye ama defalarca yaptım bana hiç böyle denmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı