Son birkaç saattir internet bilinçli olarak yavaşlatılıyor mu?

X’e muhtemelen bant daraltma uygulanıyordu ve diğer sosyal medya uygulamaları da yeni yeni etkilenmeye başladı. Son 15 dakika içinde Snapchat yavaşlamaya başladı, son beş dakikadır Tekopat Sosyal bile aşırı ağır açılmaya başladı.

Bende de aynı hocam. Speedtest'te normalde 200Mbps veren internet 130 civarlarında takılıyor. Hani 130 yine gayet yeterli diyeceğim bilgisayar YouTube'u anca açıyor siteler geç yükleniyor 130 bile denebilecek bir internet yok. 4 Mbps kullanıyor gibiyim VPN falan da açık değil.

Hocam Steam'de oyun indirir iken normalde 13 MB görüyordum 6 ya falan düştü.

Aynı sorun bende de var Discord kullanıyorum ve zaten çok iyi çekmeyen internetimden kaynaklandığını düşünüyordum. Hatta Google'dan doğru düzgün websitesi bile yüklenmiyor iki saat bekliyorum.

An itibariyle güncelleme, normalde 30-40 mbps aldığım interneti şu anda sadece kendim kullanmama rağmen 1 mbps'nin altında bir hız alıyorum.

Son düzenleme:
İnternete müdahele etme gibi cesaretleri olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten iç savaş çıkar yani çünkü teknoloji çağında yaşıyoruz. Tahminimce altyapı kaynaklı sorunlar olabilir.

İnternete müdahele etme gibi cesaretleri olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten iç savaş çıkar yani çünkü teknoloji çağında yaşıyoruz. Tahminimce altyapı kaynaklı sorunlar olabilir.
Hocam bu ülke seçim zamanında sonuçların yayınlanacağı zaman "trafoya kedi kaçmış onun için elektrikte teknik sorun oluştu" diye açıklama, deprem zamanında kısıtlamalar ve daha nice bant daraltma gördü de kimse sesini çıkarmadı. Şimdi burada söylenecek o kadar şey varken gelip de ağzımı açtırmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…