Son denemelerdeki netler LGS puanı hakkında fikir oluşturur mu?

Kakooo

Centipat
Daha fazla  
LGS'ye bugünü saymazsak 17 gün kaldı. Ve en son denemelerde netlerim ve puanım ciddi anlamda arttı. Dünkü denemem 453'tü bugün 441 aldım denemeler açıkça söylemek gerekirse zor değildi ama çok kolay da değildi orta ama kolaya biraz yakındı. LGS'nin de daha basit olacağını düşünüyorum genellikle netlerim.

Türkçe 18-19 net arası.
İnkılap tarihi 8 9 net bazen de 10 oluyor.
Din 10 net.
İngilizce 10 net.
Matematik 12 13 arası değişiyor.
Fen bazen 17'ye 2 bazen 19'a 0 bazen 18'e 1 17 18 net arası değişiyor. 453 aldığım denemede fen fulldü mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş lgs soru tiplerine benziyorsa net fikir oluşturabilir ama kısmet bu lgs zorluğunu bilemeyiz

Bu tarz sınavlarda önemli olan noktalardan biri sınav stresini kontrol etmektir. Evdeki denemeler illaki sana fikir verir ama rahat bir ortam, stressiz çözmek gibi şeylerde sana olumlu yansır. Ortalama evdeki netlerinin 10 net altını baz alman daha gerçekçi olur. Şimdiden başarılar kardeşim unutma burası Türkiye çok okuyanlar cezasız kalmaz

Geçmiş LGS soru tiplerine benziyorsa net fikir oluşturabilir ama kısmet bu LGS zorluğunu bilemeyiz.

Hocam öncelikle şunu söylemeliyim ki 2023 2024 ve 2025 mozaik klon denemelerinden çözdüğüme göre 14.33 net falan çıkıyor. Kurstaki denemeler de dediğim gibi orta seviye.

Açıkça söylemek gerekirse stres yönetimi konusunda son 2 yılda çok geliştim. 2024'te olması lazım bursluluk sınavına girmiştim 477 puan yapmıştım önceki yıllarda stres yaptığım için kötü yapmıştım 2 kere girdim olmadı 3. de çok rahat girdim en fazla ne olabilir dedim başardım. Yani bu tarz önemli sınavlar için stres yönetimi konusunda rahatım

Başlık yanlış.
LGS şu an yaptığın denemelerden basit olacaktır ama o anki stresle kolay olan sorular dahi kaçacağı için şu an kaç alıyorsan %90 ona benzer gelir

Başlık yanlış.
LGS şu an yaptığın denemelerden basit olacaktır ama o anki stresle kolay olan sorular dahi kaçacağı için şu an kaç alıyorsan %90 ona benzer gelir.

Hocam LGS yazmıştım ama sanırım değiştirilmiş
LGS konusuna gelecek olursam dediğim gibi normalde 420 civarı alıyordum çalıştım çabaladım sınav çözerken ne yapmalıyım gibi şeyleri çok düşündüm mesela sene başı matematikten başlıyordum fakat biraz strese sokuyordu beni doğal olarak sonra fene geçince 2 kat daha kötü geçiyordu fenden başlamayı denedim puanım 30 40 puan arttı netlerim de çok arttı stres seviyesi de biraz azaldı dediğiniz gibi kolaylar gösden kaçabilir hayırlısıyla

Moderatörler başlığı değiştirme imkanınız var mı LGS yazmıştım ben.

Son düzenleme:

Moral bozmak gibi olmasın fakat zamanında LGS'den önce dershanedeki denemede 430-440 gibi bir puan alıp tarihin en kolay LGS sınavında 370 puan alan birisi olarak kolaylık-zorluk dışında bir sürü etken var ama rahat olup çalışmaya devam edip sınava kadar da uyku düzenini bozmazsan bir sürprizle karşılaşmazsın tabii ki.

Yok hocam estağfurullah moral bozukluğu gibi bir durum yok. Ben kendime gayet inanıyorum uyku düzenim de iyi yeteri kadar çalışıyorum da stres yönetimimde de sıkıntı yok daha ne olsun ben zaten bu konuyu benimle aynı fikirde olanlar var mı diye öğrenmek istedim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Öyleyse güzel. Asıl kilit nokta hiçbir olayın seni etkilemesine izin vermeden şu 20 günü bir atlatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…