Son gelen zamlardan sonra PS5 mi Series X mi?

Dostum ne dememizi bekliyorsun he? Xbox’ta çıkan her oyun anında PC’ye geliyor zaten. PS oyun fiyatları pahalı diyorsunuz sizce o Store’un suçu mu yoksa sizin ülkenizin suçu mu? Ülkenizin kuru o kadar çalkantılı ve değersiz ki adamlar 80 Euro sınırını aşıp üstten fiyat koyuyorlar ki 2-3 ay daha bu ülkenin fiyatlarıyla uğraşmayalım. Tamam madem fiyatlar pahalı para biriktir 3 bin liran olduğunda PS Plus Deluxe yıllık al 1 yıl boyunca para biriktir tekrar yine 1 yıllık Deluxe al öyle öyle oyna Deluxe’da seni oldukça uzun seneler idare edecek içerik var ve hala daha içerik geliyor. PS her açıdan daha iyi. Xbox dediğin alet TV’ye yansıtılmış bir PC’dir. Tek özelliği Xbox fiyatına güzel bir PC olmaması ama aynı durum PS için de geçerlidir. Bu durumda da zaten Xbox’ın albenisi kalmıyor. PS Plus Deluxe aylık 305 lira Xbox Game Pass Ultimate hatta daha bile pahalı 309 lira. Sorarım size hangisinin kütüphanesi daha iyi?

Xbox Game Pass Ultimate dedim çünkü Console aboneliği kaldırıldı Ultimate almanız lazım konsolda oynayabilmeniz için. Normal Game Pass aboneliği artık sadece PC için. Oyuncu dostu Microsoft neden böyle bi hamle yaptı ki acaba?

hocam öyle bir savunma yaptın ki benim bile özür dileyeseyim geldi sonyden oyunları zamlattığında sinirlendiğim için

Bu kadar zamlara rağmen hala savunmanızı anlamıyorum. PS oyunlarının neredeyse tamamı da PC'ye geliyor. Yani o zaman PC Master Race deyip konsol almayalım mı? Konsol almanın amacı TV'de oynamak zaten. Sürekli PC kasası mı taşınır içeriye? Ve diğer ülkelerden şu an bize ne? Türkiye'de yaşıyoruz, Türkiye'deki fiyatlara bakacağız. Başka ülkede yaşamıyorsunuz, şunu kafanıza sokun.

Ayrıca benim para biriktirmeme gerek yok zaten çalışan bir bireyim, öğrenci vesaire değilim. Ne alaka yani para biriktirmek? Deluxe'daki oyunların da zaten çoğunu oynadım. Yıllarca idare edermiş, hadi oradan. Düzgün oyunlarını oynadıktan sonra mecbur mağazadan oyun alacaksınız. En basitinden Baldurs Gate 3 bile PS'de 1500 TL daha pahalı. Çoğu oyun daha pahalı, açın kendiniz karşılaştırın. Dying Light 2 de 1600 TL daha pahalı. Bunlar aklıma gelen rastgele örnekler mesela.

Konsol için de zaten her zaman Ultimate üyeliği alınıyordu. Günümüzde herkesin PC'si var. Ultimate alınca hem PC'den hem de konsoldan oynayabiliyorsunuz. Ben hiç konsol üyeliği almadım mesela sadece Ultimate alıyordum.

Sonuç olarak tartışmak istemiyorum daha fazla, PS sevin hocam siz. İstediğinizi yapın.

PC Master race ya PC alacaksın ya PS5 Xbox oyun degil Game Pass platformu adamlarin amacı seni Game Pass uyesi yapmak ve Cloud'tan para kazanmak birçok sloganları Xbox olmadan Xbox oynayın gibi seyler bu da nasıl oluyor Game Pass alıyorsun Cloud Gaming'le oynuyorsun amaçları o

Yorumunuza katıldığım yerler var fakat xbox için tvye bağlanan pc olayını anlamadım, ps nin içinde işlemci ve ekran kartı yokta farklı bir aparat mı var? Konsol dediğiniz şeyi pcye göre albenili kılan şey exc oyunları olması benim açımdan başkada hiç bir olayı yok, o da zaten artık son zamanlarda minimum seviyede olduğundan ve çıkan her exc oyunun zamanla pc ye gelmesinden dolayı oda bir albeni değil artık benim gözümde. Basit örnek şuan exc olarak Bi last of us 2 kaldı elle tutulur, spiderman 2 zaten port edildi resmi olarakta çıkar yakın zamanda. Gamepad olayına falan hiç girmiyorum artık kendine oyuncuyum diyen hemen hemen her pc kullanıcısında gamepad var. Geriye işte fps derdine düşmemek oyunlarda ayar yapmakla uğraşmamak gibi şeyler kalabilir onlarda benim pc kullanmamın zevkli tarafları bir eksi olarak görmüyorum. Konsolların albenisi eskidendi, artık teknoloji çok gelişti dlss gibi şeylerle sisteminiz oyuna yetmese bile bir şekilde oynuyorsunuz mesela. Her konsolu alıp kullanmış biri olarak her defasında da en fazla 3 ay tutup sattım çünkü kenarda durdu hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…