canercel Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #121 Eldrithc dedi: Bilgiyi vahiy mi aldınız? Fullese bile gene tebrik etmem adam değil. Genişletmek için tıkla... LGS fulledim LGS'yi de fulledim hadi bakalım. Adana fen, ben geliyorum. www.technopat.net 363652 dedi: Egolu bir insani neden tebrik edelim? Genişletmek için tıkla... Dayı adam mübalağa yapmış başka bir şey varsa söyleyin (zor soru?) yazması egolu olduğunu göstermiyor.
Eldrithc dedi: Bilgiyi vahiy mi aldınız? Fullese bile gene tebrik etmem adam değil. Genişletmek için tıkla... LGS fulledim LGS'yi de fulledim hadi bakalım. Adana fen, ben geliyorum. www.technopat.net 363652 dedi: Egolu bir insani neden tebrik edelim? Genişletmek için tıkla... Dayı adam mübalağa yapmış başka bir şey varsa söyleyin (zor soru?) yazması egolu olduğunu göstermiyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Haziran 2023 #122 canercel dedi: LGS fulledim LGS'yi de fulledim hadi bakalım. Adana fen, ben geliyorum. www.technopat.net Dayı adam mübalağa yapmış başka bir şey varsa söyleyin (zor soru?) yazması egolu olduğunu göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Bu bile egolu oldugunun göstergesi. O soru isaretleriyle ne demeye calistigini anlarsin umarim.
canercel dedi: LGS fulledim LGS'yi de fulledim hadi bakalım. Adana fen, ben geliyorum. www.technopat.net Dayı adam mübalağa yapmış başka bir şey varsa söyleyin (zor soru?) yazması egolu olduğunu göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Bu bile egolu oldugunun göstergesi. O soru isaretleriyle ne demeye calistigini anlarsin umarim.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.444 Çözümler 6 4 Haziran 2023 #123 363652 dedi: Eki Görüntüle 1807046 Bu bile egolu oldugunun göstergesi. O soru isaretleriyle ne demeye calistigini anlarsin umarim. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açmış girin bakın bi. Arkadaş ifşa oldu bu arada 8. Sınıf başında nasıl matematiği fulluyor LGS'de?
363652 dedi: Eki Görüntüle 1807046 Bu bile egolu oldugunun göstergesi. O soru isaretleriyle ne demeye calistigini anlarsin umarim. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açmış girin bakın bi. Arkadaş ifşa oldu bu arada 8. Sınıf başında nasıl matematiği fulluyor LGS'de?
canercel Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #124 363652 dedi: Eki Görüntüle 1807046 Bu bile egolu oldugunun göstergesi. O soru isaretleriyle ne demeye calistigini anlarsin umarim. Genişletmek için tıkla... Şu an hak verdim hocam bunları görmemiştim.
363652 dedi: Eki Görüntüle 1807046 Bu bile egolu oldugunun göstergesi. O soru isaretleriyle ne demeye calistigini anlarsin umarim. Genişletmek için tıkla... Şu an hak verdim hocam bunları görmemiştim.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.444 Çözümler 6 4 Haziran 2023 #125 canercel dedi: Şu an hak verdim hocam bunları görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Birde bana laf sokmaya çalışıyordun. Daha neler var neler bu ucubenin dediği.
canercel dedi: Şu an hak verdim hocam bunları görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Birde bana laf sokmaya çalışıyordun. Daha neler var neler bu ucubenin dediği.
canercel Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #126 Eldrithc dedi: Birde bana laf sokmaya çalışıyordun. Daha neler var neler bu ucubenin dediği. Genişletmek için tıkla... Hocam sana laf sokmaya çalışmıyordum (zor soru ?) yazması egolu olduğunu göstermiyordu ama daha başka şeyleri de varmış arkadaşın.
Eldrithc dedi: Birde bana laf sokmaya çalışıyordun. Daha neler var neler bu ucubenin dediği. Genişletmek için tıkla... Hocam sana laf sokmaya çalışmıyordum (zor soru ?) yazması egolu olduğunu göstermiyordu ama daha başka şeyleri de varmış arkadaşın.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.444 Çözümler 6 4 Haziran 2023 #127 canercel dedi: Hocam sana laf sokmaya çalışmıyordum (zor soru ?) yazması egolu olduğunu göstermiyordu ama daha başka şeyleri de varmış arkadaşın. Genişletmek için tıkla... Mesajın var konuda şu umarım çuvallarsin diyene cevap ver falan yazmışsın. Neyse önemi yok akillandin.
canercel dedi: Hocam sana laf sokmaya çalışmıyordum (zor soru ?) yazması egolu olduğunu göstermiyordu ama daha başka şeyleri de varmış arkadaşın. Genişletmek için tıkla... Mesajın var konuda şu umarım çuvallarsin diyene cevap ver falan yazmışsın. Neyse önemi yok akillandin.
canercel Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #128 Eldrithc dedi: Mesajın var konuda şu umarım çuvallarsin diyene cevap ver falan yazmışsın. Neyse önemi yok akillandin. Genişletmek için tıkla... İşte böyle iğneleyici laflar yüzünden bu kadar bilendim akıllandın ne yani sıkıntı yok filan yazabilirsin.
Eldrithc dedi: Mesajın var konuda şu umarım çuvallarsin diyene cevap ver falan yazmışsın. Neyse önemi yok akillandin. Genişletmek için tıkla... İşte böyle iğneleyici laflar yüzünden bu kadar bilendim akıllandın ne yani sıkıntı yok filan yazabilirsin.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.444 Çözümler 6 4 Haziran 2023 #129 Öyle zaten çok komik kahkaha atıyorum. LGS'ye girmedi bile belki. Geçen senede fullemiş arkadaş ne güzel canercel dedi: İşte böyle iğneleyici laflar yüzünden bu kadar bilendim akıllandın ne yani sıkıntı yok filan yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka çocuğa çok ayar oldum tepkim gayet normal. O çocuğu destekleyen herkes ucube bana göre. Neyse kusura bakma.
Öyle zaten çok komik kahkaha atıyorum. LGS'ye girmedi bile belki. Geçen senede fullemiş arkadaş ne güzel canercel dedi: İşte böyle iğneleyici laflar yüzünden bu kadar bilendim akıllandın ne yani sıkıntı yok filan yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka çocuğa çok ayar oldum tepkim gayet normal. O çocuğu destekleyen herkes ucube bana göre. Neyse kusura bakma.
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #130 Nasıl geçti.