Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #11 nedensevilmedik dedi: Sadece sorulara bakın son gün video izlemekle konu eksiği kapatılmaz. Genişletmek için tıkla... Konu eksiklerini geceye kadar kapatacağım bıyıklı hocanın canlı dersi var ona gireceğim birazdan. akif3448 dedi: Saçma gelecek ama tonguc izle ya da partikül izle. Gerisi Allah'a emanet. (partikul canlı yayın yapıyor şu anda haberin ola. Genişletmek için tıkla... Bıyıklı hocanın 10 dakika sonra dersi var ona katılacağım telefonu attım köşeye.
nedensevilmedik dedi: Sadece sorulara bakın son gün video izlemekle konu eksiği kapatılmaz. Genişletmek için tıkla... Konu eksiklerini geceye kadar kapatacağım bıyıklı hocanın canlı dersi var ona gireceğim birazdan. akif3448 dedi: Saçma gelecek ama tonguc izle ya da partikül izle. Gerisi Allah'a emanet. (partikul canlı yayın yapıyor şu anda haberin ola. Genişletmek için tıkla... Bıyıklı hocanın 10 dakika sonra dersi var ona katılacağım telefonu attım köşeye.
akif3448 Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 371 Çözümler 1 Yer Muğla/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2025 #12 Xhaka dedi: Konu eksiklerini geceye kadar kapatacağım bıyıklı hocanın canlı dersi var ona gireceğim birazdan. Bıyıklı hocanın 10 dakika sonra dersi var ona katılacağım telefonu attım köşeye. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin kral. Kac aldıgını buraya yaz.
Xhaka dedi: Konu eksiklerini geceye kadar kapatacağım bıyıklı hocanın canlı dersi var ona gireceğim birazdan. Bıyıklı hocanın 10 dakika sonra dersi var ona katılacağım telefonu attım köşeye. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin kral. Kac aldıgını buraya yaz.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #13 akif3448 dedi: Kolay gelsin kral. Kac aldıgını buraya yaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yazarım, birazdan çıkacağım canlı dersten anladım konuları soru çözümüne geçip kapatacağım günü.
akif3448 dedi: Kolay gelsin kral. Kac aldıgını buraya yaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yazarım, birazdan çıkacağım canlı dersten anladım konuları soru çözümüne geçip kapatacağım günü.