Son güncelleme ile Windows 11'e geçmeye değer mi?

677472

Picopat
Merhaba. Laptopum i5 1135G7 MX330 8 GB RAM 512 GB SSD birçok kez Windows 11'e hep şans verdim 7-8 kez Windows 10'dan 11'e geçtim ve hiç memnun kalmadım uzun süredir Windows 10dayım sizce Windows 10'da kalıp rahatımı bozmayayim mi yoksa son güncellemeler ile Windows 11 bu laptop ile akıcı çalışır mı? Yorumlarınızı merak ediyorum.

23h2'den sonra stabilite yüksek oranda artacaktır. Size kalmış.

Windows 11'in nesinden memnun kalmadınız?

Örneğin ara çubuğuna bastığımda kasıyormuş gibi geliyor bana mı öyle geliyor anlamadım pek akıcı değilmiş gibi geliyor bana biraz hantal gibi yani. Bu sorunu yaşayan var mı merak ediyorum acaba ben mi biraz takıntılıyım. Örneğin Wallpaper Engine'den bir GIF seçiyorum masaüstüm kasıyor gibi geliyor bana.

Hiç rahatını bozma bir çok sorunu var. Gerek ram kullanımı olsun, gerek sürücü uyumsuzluğu olsun hele ki Radeon ekran kartınız varsa kesinlikle geçmeyin. Sandbox kullanıyorsanız sandbox açılıyo fakat hiç bir işlem yapamıyorsunuz. Şu anda benim makine 32 Gb ramin 7Gb bölümünü kullanıyo. Copilot takılarak çalışıyo. Tarayıcıdan video izlerken bi anda 480p ye düşüyo sürekli 1080p ye ayarlamak zorunda kalıyorum. Mail uygulamasında okunmamış hiç bir mail olmamasına rağmen okunmamış mail var diye gösteriyo. Daha bir sürü sorunu var ve hiç biri donanım ile alakalı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…