Son güncellemeden sonra driverlar devre dışı kaldı

erenrck

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 haftadır açmadığım bilgisayarda Windows 10 bütün güncellemelerini ve NVIDIA ekran kartı güncellemesini yaptıktan sonra aniden Bluetooth ve Wireless devre dışı kaldı ve fanlar hızlı çalışmaya başladı. Nedenini anlayamadım. Ethernet kablosunu bile görmemeye başladı bilgisayar. Ancak telefondan USB kabloyla bilgisayara bağlanıp oradan internet verebildim. Güncellemeleri sildim, düzelmedi. Tekrar kurdum, düzelmedi. Driverları silip tekrar kurdum, düzelmedi. Hiçbir şekilde düzelmiyor bu durum. Ne yapabilirim? Format atmaktan başka.

Teşekkürler.

Bende de aynı sorun meydana gelmiş. Allah belanı versin Windows. Gece güncelleştir ve kapat yapmıştım. Sabah bir açtım hiç bir program ekran kartını vs. görmüyor.
Kaldırıp tekrar yüklemekle uğraşmayın. Aygıt Yöneticisi'ne girin ünlem işaretli aygıtları devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirin. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın sorun çözülüyor.

DDU ile mi sildiniz driverları?
Hayır hocam. Aygıt yöneticisinden.
Bende de aynı sorun meydana gelmiş. Allah belanı versin Windows. Gece güncelleştir ve kapat yapmıştım. Sabah bir açtım hiç bir program ekran kartını vs. görmüyor.
Kaldırıp tekrar yüklemekle uğraşmayın. Aygıt Yöneticisi'ne girin ünlem işaretli aygıtları devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirin. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın sorun çözülüyor.
Hocam onu da denedim, maalesef işe yaramadı. Zaten tek sorun bunlar da değil. Masaüstünde gereksiz yorulmaya başladı bilgisayar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı