xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 31 Mayıs 2021 #11 Müşteri hizmetlerini arayın.
EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #12 KenshiPochita dedi: Bu sorun tek bende mi bulunmakta yoksa benden başka insanlarda da var mı? Hız test bile yapamıyor yavaşlıktan Eki Görüntüle 1049049 Genişletmek için tıkla... Turkcell Superonline kullanıyorsan çok sıkıntılı hemen sal kral, kablosuz şu anki downloadım; TurkNet ilk haftalarda rezaletti, 1 kere çağırdık adamlar inanılmaz sağladılar.
KenshiPochita dedi: Bu sorun tek bende mi bulunmakta yoksa benden başka insanlarda da var mı? Hız test bile yapamıyor yavaşlıktan Eki Görüntüle 1049049 Genişletmek için tıkla... Turkcell Superonline kullanıyorsan çok sıkıntılı hemen sal kral, kablosuz şu anki downloadım; TurkNet ilk haftalarda rezaletti, 1 kere çağırdık adamlar inanılmaz sağladılar.
O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 714 Çözümler 4 31 Mayıs 2021 #13 ADSL'de hızım bu şekilde Dosya Ekleri 1622449407261.png 35,6 KB · Görüntüleme: 40
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 31 Mayıs 2021 #14 EgeStrqfes dedi: Turkcell Superonline kullanıyorsan çok sıkıntılı hemen sal kral, kablosuz şu anki downloadım; Eki Görüntüle 1049071 TurkNet ilk haftalarda rezaletti, 1 kere çağırdık adamlar inanılmaz sağladılar. Genişletmek için tıkla... DSmart kullanıyorum da bu yazın bitiyor sözleşme. Hangi internet tercihinizdir ve ya sizin kullandığınız ?
EgeStrqfes dedi: Turkcell Superonline kullanıyorsan çok sıkıntılı hemen sal kral, kablosuz şu anki downloadım; Eki Görüntüle 1049071 TurkNet ilk haftalarda rezaletti, 1 kere çağırdık adamlar inanılmaz sağladılar. Genişletmek için tıkla... DSmart kullanıyorum da bu yazın bitiyor sözleşme. Hangi internet tercihinizdir ve ya sizin kullandığınız ?
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2021 #15 Bu aralar çok fazla altyapı çalışması yapılıyor. Onunla alakalı olabilir.
Sith Darth Vader Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jedi Hunter 31 Mayıs 2021 #16 KenshiPochita dedi: D-Smart kullanıyorum da bu yazın bitiyor sözleşme. Hangi internet tercihinizdir veya sizin kullandığınız? Genişletmek için tıkla... Hocam TurkNet bende kullanıyorum gayet hızlı ve ucuz.
KenshiPochita dedi: D-Smart kullanıyorum da bu yazın bitiyor sözleşme. Hangi internet tercihinizdir veya sizin kullandığınız? Genişletmek için tıkla... Hocam TurkNet bende kullanıyorum gayet hızlı ve ucuz.
EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #17 KenshiPochita dedi: D-Smart kullanıyorum da bu yazın bitiyor sözleşme. Hangi internet tercihinizdir veya sizin kullandığınız? Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanıyorumda, reis şöyle bir şey var altyapı var bizim burada ondan sanırım bu kadar güzel. Altyapınız nereyse TTNET falan Türk Telekom hariç bir şey alın. Yani bizim altyapı TurkNet var ondan güzel şu an.
KenshiPochita dedi: D-Smart kullanıyorum da bu yazın bitiyor sözleşme. Hangi internet tercihinizdir veya sizin kullandığınız? Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanıyorumda, reis şöyle bir şey var altyapı var bizim burada ondan sanırım bu kadar güzel. Altyapınız nereyse TTNET falan Türk Telekom hariç bir şey alın. Yani bizim altyapı TurkNet var ondan güzel şu an.
K kartal3x Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #18 evet ben de var maalesef türk telekom
Rero Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 709 Çözümler 5 31 Mayıs 2021 #19 Hocam bende normal sizde bir sorun var galiba. Müşteri hizmetlerini arayın.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2021 #20 EgeStrqfes dedi: Turkcell Superonline kullanıyorsan çok sıkıntılı hemen sal kral, kablosuz şu anki downloadım; Eki Görüntüle 1049071 TurkNet ilk haftalarda rezaletti, 1 kere çağırdık adamlar inanılmaz sağladılar. Genişletmek için tıkla... Pinginiz neden o kadar yüksek? Hızınız çok güzel ama ping neden öyle?
EgeStrqfes dedi: Turkcell Superonline kullanıyorsan çok sıkıntılı hemen sal kral, kablosuz şu anki downloadım; Eki Görüntüle 1049071 TurkNet ilk haftalarda rezaletti, 1 kere çağırdık adamlar inanılmaz sağladılar. Genişletmek için tıkla... Pinginiz neden o kadar yüksek? Hızınız çok güzel ama ping neden öyle?