Son günlerde İtopya'dan sistem toplama

guveninan

Centipat
18 Nisan'da İtopya'dan sistem topladım sipariş verdim. 7 iş günü içerisinde gelecek diyorlar ama pek de güvenemiyorum. Getirirler değil mi? Yani bir kazıklanma söz konusu olur mu? Ailemle birbirimize giricez yoksa.

Bu İtopya Bilgisayar ne yapacağı belli olmaz. Ben olsam İstanbul'daysam gider mağazadan almayı beklerdim.

7 iş günü şu an uzayabilir yasak nedeniyle. 2 haftaya anca kargoya verilir ki bu da 10 iş günü yapar.
Bu İtopya Bilgisayar ne yapacağı belli olmaz. Ben olsam İstanbul'daysam gider mağazadan almayı beklerdim.
Bende kardeşim yüzünden yeni kulaklık almak zorunda kaldım HS35 indirimdeydi onun gelmesini bekiyorum maalesef. İlk İtopya alışverişim birşey olursa son olur zaten.

Ben çok yakın bir zamanda Steelseries Arctis 1 aldım. Daha önce hiç alışveriş yapmamıştım ama sorunsuz geldi.

18 Nisan'da İtopya'dan sistem topladım sipariş verdim. 7 iş günü içerisinde gelecek diyorlar ama pek de güvenemiyorum. Getirirler değil mi? Yani bir kazıklanma söz konusu olur mu? Ailemle birbirimize giricez yoksa.
İtopya dolandırıcı bir site değil oradan bilgisayar alan arkadaşlarım var. Güvenle sipariş verebilirsiniz.

Yani iptal etmeyeyim? Er ya da geç gelecek diyorsunuz.
Ailelere bazen bu durumları anlatmak zor oluyor Koronadan dolayı aksamalar olabilir diye düşünüyorum. Siparişinizin durumunu kontrol edemiyor musunuz?

Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…