K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 24 Nisan 2020 #11 guveninan dedi: Yani iptal etmeyeyim? Er ya da geç gelecek diyorsunuz. Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... İptal etme gerek yok hazırlanıyor yazıyorsa Pazartesi ya da Salı en kötü Çarşamba kargoya verilir ne zaman sipariş ettiğinize bağlı.
guveninan dedi: Yani iptal etmeyeyim? Er ya da geç gelecek diyorsunuz. Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... İptal etme gerek yok hazırlanıyor yazıyorsa Pazartesi ya da Salı en kötü Çarşamba kargoya verilir ne zaman sipariş ettiğinize bağlı.
2 298842 Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 24 Nisan 2020 #12 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Sakin olun.Cümle karışık bir cümle olduğu için yazdım. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Sakinim zaten dikkat etmeniz için büyük yazdım yanlış anladıysanız kusura bakmayın .
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Sakin olun.Cümle karışık bir cümle olduğu için yazdım. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Sakinim zaten dikkat etmeniz için büyük yazdım yanlış anladıysanız kusura bakmayın .
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2020 #13 guveninan dedi: Yani iptal etmeyeyim? Er ya da geç gelecek diyorsunuz. Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
guveninan dedi: Yani iptal etmeyeyim? Er ya da geç gelecek diyorsunuz. Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 24 Nisan 2020 #14 298842 dedi: Sakinim zaten dikkat etmeniz için büyük yazdım yanlış anladıysanız kusura bakmayın . Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için öyle yazdım. İyi sosyaller.
298842 dedi: Sakinim zaten dikkat etmeniz için büyük yazdım yanlış anladıysanız kusura bakmayın . Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için öyle yazdım. İyi sosyaller.