Son günlerde yaşanan Technopat yavaşlığı

Yer
Dünya
Daha fazla  
Sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama zaman zaman aşırı yavaş oluyor ve konular hiç açılmıyor. Sizde de oluyor mu?

Edit: Gördüğüm kadarıyla bir çok kişi sorun yaşıyor, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bugün bütün genel forumlarda sıkıntı var, kırmızı sitede çok çöküyor Technopat'ta çöktü Cloudflare ile alakalı galiba teknik olarak çok bilgim yok ama.

Hocam Technopat ile alakası var mı bilmem ama bu aralar çoğu uygulama ve özellikleri yavaş işliyor. Sebebini tam bilmiyorum.

Technopat'ta kırmızı sitede Cloudflare hatası vermişti, Cloudflare Türkiye sunucularına partially re-routed ve re-routed diyor ne anlama geldiğini tam bilmiyorum ama sanırım sıkıntı genel.

Bende sıkıntı olmuyor sanırım kullandığınız internet sağlayıcısı veya kullandığınız DNS ayarı ile alakalı olabilir.

Evet son 1 aydır bende yaşıyorum bu sorunu foruma girerken yarım saatte girmesinden tut konuya tıklayıp açılmasını bekleyene kadar. Öyle internetimde yavaş değil hatta bayağı hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…