Son hafta devamsızlık sildirilir mi?

yer fıstığı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI
AMD Ryzen 5 5600
GIGABYTE A520M-H
GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X
Meslek
Öğrenci
Ben normalde okula gitmediğim zaman babama söylerim dilekçe doldurur özürsüz devamsızlıkları özürlüye çeviriyordu.
Son hafta da aynı şekilde düşündüm.
Cuma pazartesi salı gitmesem salı öğleden sonra babam gidip devamsızlıkları sildirebilir mi yani son hafta olduğu için bir sorun çıkar mı?

Sildirme yok. Özürsüzden özürlüye çevirme var.

Bazı okullarda dilekçe bile gerekmiyor. Genellikle de son haftalarda devamsızlık yazılmaz. En azından bizim okulda öyle oluyordu.

Çıkmaz hocam geçen sene yaptırmıştım ama tabi ki okuldan okula değişebilir.

Eokul notları karne için en geç pazartesi girilecek diye biliyorum. Karnede devamsızlıkta yazıyor. Mantıken pazartesinden sonra sıkıntı olur ama emin değilim sildirmede bilgim yok.

hocam yarın gidin son günlere bırakmayın zaten son hafta yokalama alınmaz birde devamsızlığınız kaç

Hocam yarın gidin son günlere bırakmayın zaten son hafta yokalama alınmaz bir de devamsızlığınız kaç.

Çarşambaya kadar alınıyor hocam.

Sildirme yok. Özürsüzden özürlüye çevirme var.

Bazı okullarda dilekçe bile gerekmiyor. Genellikle de son haftalarda devamsızlık yazılmaz. En azından bizim okulda öyle oluyordu.
bende salı günü öğleden sonra babam okula gidip onları özürlüye geçirsin diye düşünüyorum sorun çıkmazsa

Müdür yardımcısı insaflı ise siler

Çarşambaya kadar alınıyor hocam.

bende salı günü öğleden sonra babam okula gidip onları özürlüye geçirsin diye düşünüyorum sorun çıkmazsa
yapılan devamsızlık 5 iş günü içinde geçerli mazeret ile silinir yönetmelik böyle geçen ayın devamsızlığı silinmez

Yapılan devamsızlık 5 iş günü içinde geçerli mazeret ile silinir yönetmelik böyle geçen ayın devamsızlığı silinmez

Silinme yok diye biliyorum yanlışlıkla yok yazılmadıysa tabii, belki geç falan girilirse silinmiş gibi gözükebilir diye düşünüyorum.

Normalde siliyor ama son hafta sorun olur mu diye merak ettim.

30 iş gününe kadar silebiliyorlar 25 Kasım'dan 25 Aralık arası gibi.

Okullar özel herhalde? Silinmiyor devamsızlık özürlüye geçiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…