Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 12 Haziran 2023 #1 Cuma ve bugün gitmedim devamsızlık yazmamışlar. e-Okul'da sonradan yazarlar mı bu devamsızlığı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.699 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Bizim okul perşembeden başladı yok yazmamaya.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.480 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 tommy99 dedi: Cuma ve bugün gitmedim devamsızlık yazmamışlar. e-Okul'da sonradan yazarlar mı bu devamsızlığı? Genişletmek için tıkla... Sonradan yazabilirler eğer ki devamsızlık hakkınız çok kalmamışsa riske atmayın.
tommy99 dedi: Cuma ve bugün gitmedim devamsızlık yazmamışlar. e-Okul'da sonradan yazarlar mı bu devamsızlığı? Genişletmek için tıkla... Sonradan yazabilirler eğer ki devamsızlık hakkınız çok kalmamışsa riske atmayın.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 12 Haziran 2023 #4 Bazı okullar yazmıyor, bazıları yazıyor. Bizim okul her ders tek tek yoklama alıyor mesela. Okula gidin 1-2 gün baktınız yazmıyorlar gitmezsiniz.
Bazı okullar yazmıyor, bazıları yazıyor. Bizim okul her ders tek tek yoklama alıyor mesela. Okula gidin 1-2 gün baktınız yazmıyorlar gitmezsiniz.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 12 Haziran 2023 #5 zValiant dedi: Bazı okullar yazmıyor, bazıları yazıyor. Bizim okul her ders tek tek yoklama alıyor mesela. Okula gidin 1-2 gün baktınız yazmıyorlar gitmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün gitmedim zaten yazmamışlar e-okula.
zValiant dedi: Bazı okullar yazmıyor, bazıları yazıyor. Bizim okul her ders tek tek yoklama alıyor mesela. Okula gidin 1-2 gün baktınız yazmıyorlar gitmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün gitmedim zaten yazmamışlar e-okula.
E efedft Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 tommy99 dedi: Cuma ve bugün gitmedim devamsızlık yazmamışlar. e-Okul'da sonradan yazarlar mı bu devamsızlığı? Genişletmek için tıkla... Ben geçen hafta salıdan beri gitmiyorum hiç yok yazılmadım. Okuldan okula değişebilir, sonradan yok yazmazlar karneler basılacak zaten.
tommy99 dedi: Cuma ve bugün gitmedim devamsızlık yazmamışlar. e-Okul'da sonradan yazarlar mı bu devamsızlığı? Genişletmek için tıkla... Ben geçen hafta salıdan beri gitmiyorum hiç yok yazılmadım. Okuldan okula değişebilir, sonradan yok yazmazlar karneler basılacak zaten.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 12 Haziran 2023 #7 waxenxd dedi: Ben geçen hafta salıdan beri gitmiyorum hiç yok yazılmadım. Okuldan okula değişebilir, sonradan yok yazmazlar karneler basılacak zaten. Genişletmek için tıkla... Devamsızlık biraz sınırda hocam ondan dolayı sordum
waxenxd dedi: Ben geçen hafta salıdan beri gitmiyorum hiç yok yazılmadım. Okuldan okula değişebilir, sonradan yok yazmazlar karneler basılacak zaten. Genişletmek için tıkla... Devamsızlık biraz sınırda hocam ondan dolayı sordum
E efedft Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #8 tommy99 dedi: Devamsızlık biraz sınırda hocam ondan dolayı sordum Genişletmek için tıkla... Benim 34 gündü faaliyete çevirttirdim.
tommy99 dedi: Devamsızlık biraz sınırda hocam ondan dolayı sordum Genişletmek için tıkla... Benim 34 gündü faaliyete çevirttirdim.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 12 Haziran 2023 #9 waxenxd dedi: Benim 34 gündü faaliyete çevirttirdim. Genişletmek için tıkla... İyiymiş hocam Son düzenleme: 12 Haziran 2023