Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Son hafta okula gitmezsek karneye yansır mı?
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.695 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Quessa dedi: Son hafta okula gitmezsek karneye yansır mı? Genişletmek için tıkla... İdareye bağlı.
Kingasdpro Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 E okul salı günü kapanacağı için salıdan sonra gelip gelmemek size kalmış
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 15 Ocak 2023 #4 Quessa dedi: Son hafta okula gitmezsek karneye yansır mı? Genişletmek için tıkla... Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir. Kingasdpro dedi: E okul salı günü kapanacağı için salıdan sonra gelip gelmemek size kalmış Genişletmek için tıkla... Hocam Cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.
Quessa dedi: Son hafta okula gitmezsek karneye yansır mı? Genişletmek için tıkla... Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir. Kingasdpro dedi: E okul salı günü kapanacağı için salıdan sonra gelip gelmemek size kalmış Genişletmek için tıkla... Hocam Cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 15 Ocak 2023 #5 AlexFergusonHayranı dedi: Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir. Hocam Cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Eminim ki Salı-Çarşamba günü kapanır. Karneleri hazırlayacakları ve dağıtmaları için vakit lazım.
AlexFergusonHayranı dedi: Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir. Hocam Cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Eminim ki Salı-Çarşamba günü kapanır. Karneleri hazırlayacakları ve dağıtmaları için vakit lazım.
Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #6 AlexFergusonHayranı dedi: Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir. Hocam cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Hocam o iş öyle olmuyor 2. dönem yazıyorlar devamsızlıkları mesela özürsüz devamsızlığı 4.5 ise ve belge alırsa bir dahaki dönem o devamsızlıklar girildiğinde belge almamış sayılıyor.
AlexFergusonHayranı dedi: Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir. Hocam cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Hocam o iş öyle olmuyor 2. dönem yazıyorlar devamsızlıkları mesela özürsüz devamsızlığı 4.5 ise ve belge alırsa bir dahaki dönem o devamsızlıklar girildiğinde belge almamış sayılıyor.
Kingasdpro Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #7 AlexFergusonHayranı dedi: Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir. Hocam Cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Cuma günü kapanmaz çünkü karneler zaten cuma dağıtılacak. Karneler basılır, müdür imza atar vs en az 3 gün
AlexFergusonHayranı dedi: Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir. Hocam Cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Cuma günü kapanmaz çünkü karneler zaten cuma dağıtılacak. Karneler basılır, müdür imza atar vs en az 3 gün
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 15 Ocak 2023 #8 Biri cuma biri salı biri pazartesi diyor. Ne zaman kapanacak herkesin ağzında farklı zaman.
pressf Centipat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #9 Quessa dedi: Son hafta okula gitmezsek karneye yansır mı? Genişletmek için tıkla... bizim idareci kapanmaz diyodu sanırım
Quessa dedi: Son hafta okula gitmezsek karneye yansır mı? Genişletmek için tıkla... bizim idareci kapanmaz diyodu sanırım
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #10 1. dönem her türlü yok yazılır cuma günü alınacağını sanmıyorum. 2. dönemin son haftası kapanıyor ben yıllardır son hafta gitmiyorum.
1. dönem her türlü yok yazılır cuma günü alınacağını sanmıyorum. 2. dönemin son haftası kapanıyor ben yıllardır son hafta gitmiyorum.