Son hafta yoklama alınır mı?

Tahtadan film seyredersiniz artık. Yükleyin flash belleğe filmleri veya dizileri eğer tekseniz zaten yollarlar. Ama 5 6 kişi varsa film dizi açmaya izin verebiliyorlar.

Tahtadan film seyredersiniz artık. Yükleyin flash belleğe filmleri veya dizileri eğer tekseniz zaten yollarlar. Ama 5 6 kişi varsa film dizi açmaya izin verebiliyorlar.

Sınıfın mevcudu 44 son günlerde 30-35 kişi geliyor ve hoca istediği şeyi açıyor biz istediğimiz şeyi açamıyoruz.
@CHRİS W4LKER, şurada zaten 11 gün falan kaldı. Az daha dişinizi sıkın, 2 haftalık tatil var

11 gündende az 8 gün sonra karne alıyoruz.

Alınır derler ama almazlar.

İdare girmeye devam ediyor. Lisede okuyorum ve bizim okulda olan durumdan bahsediyorum.

Bugün okula gidemedim ve e-Okul'a baktim işlenmemiş az once.

@CHRİS W4LKER, şurada zaten 11 gün falan kaldı. Az daha dişinizi sıkın, 2 haftalık tatil var
Çarşamba ve Perşembe günü yoklama alırlar mı acaba?,geçen sene ilk dönemde ikinci dönemde son hafta yok yazılmadık,yoklama aldılar ama geçirilmedi,bide bizde e-yoklama diye bişey var telden aliyolar ondan dolayı biraz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…